Ειδήσεις

Θ.Μικρούτσικος, Μ.Μητσιάς, Α.Μάνου, Κ.Θωμαϊδης στο Ηράκλειο

Το Ηράκλειο επέλεξε ο Θάνος Μικρούτσικος για να παρουσιάσει αυτή την ιδιαίτερη συναυλία, την Τρίτη 7 Ιουλίου και ώρα 9 μ.μ. στο Κηποθέατρο "Ν. Καζαντζάκης", έχοντας στο πλευρό του τρεις από τις καλύτερες φωνές, τον Μανώλη Μητσιά, την Αφροδίτη Μάνου, τον Κώστα Θωμαΐδη και μια εξαιρετική ορχήστρα. Μια συναυλία που θα συμβάλλει στην ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ που επιτελεί πράγματι ένα σπουδαίο κοινωνικό έργο.

"Πάντα Γελαστοί και Γελασμένοι", ο τίτλος του ζεϊμπέκικου που παρέδωσαν στην Ιστορία ο Θ. Μικρούτσικος και ο Δημήτρης Μητροπάνος και έγινε ο τίτλος της συναυλίας, βασισμένη σε στίχους μεγάλων ποιητών, αλλά κυρίως του Άλκη Αλκαίου στην μνήμη του οποίου είναι αφιερωμένη η συναυλία.

Με λαϊκά αλλά και αγαπημένα τραγούδια οι τέσσερις σπουδαίοι καλλιτέχνες "επισημαίνουν" επί σκηνής το ουσιαστικό περιεχόμενο του τραγουδιού, λέγοντας τελικά ότι η ιστορία δεν πρέπει να γίνεται σιωπή

Τιμές εισιτηρίων: 10,00 ευρώ - προπώληση (δισκοπωλείο Αεράκης & βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης) και 13,00 € Είσοδος (στο ταμείο-το βράδυ της συναυλίας)

Πληροφορίες, τηλ.: 6972/777.647.

Σχόλια