default-image

«Μαλλιά-κουβάρια» για το... Άουσβιτς στους ΑΝΕΛ

Ελλάδα
«Μαλλιά-κουβάρια» για το... Άουσβιτς στους ΑΝΕΛ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο κ. Καμμένος δημοσίευσε στο twitter μια ψηφιακά επεξεργασμένη φωτογραφία από το στρατόπεδο του Άουσβιτς, όπου το «Arbeit macht frei» της εισόδου είχε αντικατασταθεί από το σύνθημα «Μένουμε Ευρώπη», κίνηση που προκάλεσε αλυσιδωτά την καταδικαστική αντίδραση του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου και την κομματική αποδοκιμασία διά χειρός Χρυσοβελώνη.

Κομματική αποδοκιμασία διά χειρός Χρυσοβελώνη:

«Η πρωτοβουλία του βουλευτή κ. Δημήτρη Καμμένου να αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook φωτογραφία από την είσοδο του Άουσβιτς με παραλλαγμένη την επιγραφή, είναι αμιγώς προσωπική ενέργεια. Σε κάθε περίπτωση, δεν απηχεί τις θέσεις των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ», υπογραμμίζεται στην σχετική, εγκεκριμένη από τον ίδιο τον πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμμένο, ανακοίνωση των ΑΝΕΛ.

Η δημοσιοποίηση της ανακοίνωσης προκάλεσε τη δημόσια έκρηξη του Δημήτρη Καμμένου που, μπροστά σε δημοσιογράφους, επιτέθηκε λεκτικά στην κα Χρυσοβελώνη. «Ποια είσαι εσύ και τα γράφεις αυτά; Εκφράζεις το κόμμα; Είχες συνεννοηθεί με τον Πρόεδρο πριν βγάλεις την ανακοίνωση; Τι έχεις κάνει εσύ για το κόμμα και για τα μνημόνια;», ήταν μερικά από όσα τις απηύθηνε ενώ την πλησίαζε επιθετικά. Στο σημείο έσπευσε η φρουρά της Βουλής, και ο Δημήτρης Καμμένος αποχώρησε.

Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη εξέφρασε τη λύπη της για το περιστατικό, σημειώνοντας ότι οι όποιες διαφορές «θα πρέπει να λύνονται στα γραφεία του κόμματος και όχι στους διαδρόμους της Βουλής», ενώ ο Δ. Καμμένος παραδέχθηκε από την προσωπική του σελίδα στο facebook ότι η σύγκριση με το Άουσβιτς είναι «ίσως ατυχής, αλλά συμβαίνει οικονομικό ολοκαύτωμα στην πατρίδα».

Πηγή: skai.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News