default-image

Ο ΟΛΗ στηρίζει το ΚΕΘΕΑ "Αριάδνη" με τα "Ταυροκαθάψια"

Κρήτη
Ο ΟΛΗ στηρίζει το ΚΕΘΕΑ "Αριάδνη" με τα "Ταυροκαθάψια"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκηνή από τα μινωικά "Ταυροκαθάψια" θα αντικρίζουν στο εξής όσοι επισκέπτονται το λιμάνι του Ηρακλείου, τουρίστες και επισκέπτες. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου που, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής του ευθύνης, στηρίζει τις εκδηλώσεις του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) "Αριάδνη", με την παραχώρηση χώρου στον επιβατικό σταθμό λιμένος, για τη δημιουργία του συγκεκριμένου εικαστικού έργου με θέμα τα "Ταυροκαθάψια".

Το έργο πραγματοποιήθηκε από τα μέλη της θεραπευτικής κοινότητας, με την υποστήριξη των ζωγράφων Στέλλας Κουκουλάκη, Γιάννη Πολιτόπουλου, Μανόλη Ζερβού και Κύρας Λεστάκη και των εθελοντών μαθητών και μαθητριών του 3ου Γυμνασίου Ηρακλείου και του 53ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τους υπευθύνους του Οργανισμού, η δράση αυτή, εκτός του κοινωνικού έργου που επιτελεί, αναδεικνύει παράλληλα τον πολιτισμό μας, καθώς καθημερινά θα βλέπουν τη δημιουργία αυτή οι χιλιάδες επισκεπτών και τουριστών που διέρχονται από το λιμάνι.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος με ανακοίνωσή του απευθύνει τα συγχαρητήρια του σε όσους συμμετείχαν και εύχεται καλή δύναμη για τη συνέχιση του σημαντικού έργου που επιτελείται από το ΚΕΘΕΑ, προσθέτοντας ότι ο ΟΛΗ θα συνεχίσει να είναι αρωγός σε ενέργειες που έχουν ως στόχο την κοινωνική προσφορά και την ανάδειξη του πολιτισμού μας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News