default-image

Απευθείας πτήσεις Χίος-Ηράκλειο με τη Sky Express

Κρήτη
Απευθείας πτήσεις Χίος-Ηράκλειο με τη Sky Express

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα ακόμα απευθείας δρομολόγιο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών, το οποίο μάλιστα αφορά άμεσα την Κρήτη, δημιούργησε η Sky Express.

Η αεροπορική εταιρεία πρόσθεσε στο πρόγραμμα πτήσεών της το δρομολόγιο Χίος-Ηράκλειο & Ηράκλειο-Χίος, το οποίο ξεκινάει από την Πέμπτη 16 Ιουλίου και κάθε Πέμπτη και Κυριακή.

«Συνεχίζουμε την πρωτοποριακή και ποιοτική παρουσία μας στον αεροπορικό χώρο τα 10 τελευταία έτη, με μεταφορικό έργο άνω των 60 χιλιάδων πτήσεων, με πτήσεις καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου και προχωράμε μπροστά με νέους προορισμούς.

Ευχαριστούμε το επιβατικό μας κοινό, το οποίο μας στηρίζει και αναγνωρίζει κάθε νέα μας προσπάθεια. Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για αυτή μας την επιτυχία και ελπίζουμε σύντομα να σας καλωσορίσουμε στις πτήσεις μας», αναφέρουν οι υπεύθυνοι της Εμπορικής Διεύθυνσης της εταιρείας.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη, όπως έχει ανακοινώσει η εταιρεία, έχει ξεκινήσει από τον Ιούνιο η σύνδεση του Ηρακλείου με την Κάρπαθο με δύο πτήσεις κάθε εβδομάδα, ενώ από τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου θα ξεκινήσει και η σύνδεση του Βόλου με το Ηράκλειο.

Σημειώνεται ότι η Sky Express είναι η νικήτρια του ERA Silver Award 2014/15. Βραβεύτηκε από το Σύνδεσμο Ευρωπαϊκών Περιφερειακών Αεροπορικών Εταιρειών (EUROPEAN REGION AIRLINE ASSOCIATION).

Συνολικά η Sky Express επιχειρεί σε πάνω από 20 προορισμούς στην Ελλάδα, ενώ οι κρατήσεις θέσεων γίνονται μέσω των μεγαλυτέρων ταξιδιωτικών γραφείων ή μέσω του www.skyexpress.gr.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News