default-image

Έκπληξη με Λελεδάκη στον Κρουσώνα!

Ποδόσφαιρο
Έκπληξη με Λελεδάκη στον Κρουσώνα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον Κρουσώνα δημιουργήθηκε ένα ισχυρό διοικητικό σχήμα ενόψει της νέας περιόδου, με τον πρώην αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ, τον επιχειρηματία Μιχάλη Λελεδάκη, να είναι ένα από τα ισχυρά ονόματα.

Οι πληροφορίες τον θέλουν να παίζει δυνατά και για την προεδρία! Από εκεί και πέρα, ο Δημήτρης Πιτσικάκης (Κούτουλος), ο Μπάμπης Μερονιανάκης και άλλα μέλη της προηγούμενης διοίκησης συνεχίζουν τη θητεία τους, με την υποστήριξη και άλλων σημαντικών επιχειρηματιών και στελεχών της τοπικής κοινωνίας του Κρουσώνα.

Το Δ.Σ. θα συγκροτηθεί σε Σώμα τις επόμενες ημέρες. Τα ονόματα της νέας διοίκησης του ΠΑΟΚ, χωρίς να αποκλείεται να υπάρχουν και νέες προσθήκες το προσεχές διάστημα, είναι τα εξής: Πιτσικάκης Δημήτρης (Κούτουλος), Λελεδάκης Μιχάλης, Καλατζής Τιμολέων, Τσαγκαράκης Βαγγέλης, Κοκολογιάννης Βαγγέλης, Μαμουλάκης Αντώνης, Μερονιανάκης Μπάμπης, Φασουλάκης Γρηγόρης, Βαλτζάκης Γιώργος, Γαβαλάς Βασίλης, Κουτσογιαννάκης Αντώνης, Πυργιανάκης Μύρος, Βαμβουκάκης Νίκος (Ζιπόνας), Φασουλάκης Κώστας, Τρυπιδάκης Φώτης, Μακρυδάκης Κώστας, Σακλαμάκης Κώστας, Κουράκης Ιωάννης, Ντουλμπέρης Νίκος.

* Σε επέμβαση αποκατάστασης του συνδρόμου κοιλιακών-προσαγωγών υποβλήθηκε χτες το πρωί ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ Κρουσώνα, Νίκος Στρατηγάκης. Η οικογένεια του ΠΑΟ Κρουσώνα εκφράζει τις ευχές της για ταχεία ανάρρωση στον Νίκο Στρατηγάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News