Ειδήσεις

Η ΚΝΕ μπροστά στην παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών

Μπροστά στην 26η Ιούνη, Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών, η Οργάνωση Περιοχής Κρήτης της ΚΝΕ οργανώνει πλήθος δραστηριοτήτων σε όλο το νησί με κεντρικό σύνθημα "Δεν είναι ελευθερία να ψάχνεις τη φυγή, τα ναρκωτικά είναι στο μυαλό καταστολή".

Η ΚΝΕ είναι η μοναδική πολιτική νεολαία που έχει σταθερή και καθαρή θέση απέναντι σε όλα τα ναρκωτικά και δίνει όλες της τις δυνάμεις για να μάθει η νεολαία την αλήθεια, να μην παγιδευτεί στα σάπια επιχειρήματα που της πλασάρουν, στην προβολή της ναρκω-κουλτούρας. Σε μια περίοδο που τα δικαιώματα της νεολαίας πετσοκόβονται, που η ανεργία θερίζει, που αντί για μισθό παίρνουμε ψίχουλα.

Την ώρα που τα δικαιώματα στη μόρφωση, την υγεία, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό καταστρέφονται, οι γνωστοί υπερασπιστές της νομιμοποίησης των ναρκωτικών προβάλλουν σαν δικαίωμα την αυτοκαταστροφή.

Παλεύουμε ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, γιατί παλεύουμε ενάντια στις αιτίες που τα γεννούν. Ενάντια στο σημερινό σάπιο σύστημα που γεννά φτώχεια, ανεργία, ανασφάλεια και θέλει τους νέους ανήμπορους να αντιδράσουν σε όσα τσακίζουν τη ζωή τους. Όλα αυτά θα βρεθούν στο επίκεντρο της δραστηριότητας που θα αναπτύξει η ΚΝΕ αυτό το διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα:

- Ηράκλειο:

27/6 στην πλατεία Ελευθερίας:

• Ομιλία

• Παρουσίαση μαθητικών project

• Συναυλία από μαθητικά και νεανικά συγκροτήματα

• Βιβλιοπωλείο\

Ώρα έναρξης 18:00

28/6: Τουρνουά ποδοσφαίρου, μπάσκετ, Ping-Pong σε γήπεδα της πόλης

- Χανιά:

26-27/6: Περιοδείες σε Πολυτεχνείο, ΤΕΙ και στέκια νεολαίας

Ρέθυμνο:

26-27/6: Περιοδείες σε Πανεπιστήμιο, ΤΕΙ και στέκια νεολαίας

30/6: Τουρνουά μπάσκετ και βόλεϊ στα γηπεδάκια έναντι πλατείας Τεσσάρων Μαρτύρων

Σχόλια