default-image

Οι θηλυκοί "Ghostbusters" ξεκίνησαν γυρίσματα!

Πολιτισμός
Οι θηλυκοί "Ghostbusters" ξεκίνησαν γυρίσματα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο μύθος των «Ghostbusters» ξεκίνησε και πάλι 30 χρόνια μετά την πρώτη τους εμφάνιση, που σφράγισε τη δεκαετία του '80 και όρισε την ποπ κουλτούρα της εποχής.

Από τους ήρωες και τη μουσική μέχρι και τη θεματολογία, οι «Ghostbusters» αποτέλεσαν αναμφισβήτητα ένα κομμάτι της κινηματογραφικής κουλτούρας μέχρι και σήμερα, που ο μύθος αυτός θα ξαναζωντανέψει - αυτή τη φορά όμως κάπως διαφορετικά, καθώς τέσσερις ηρωίδες θα αναλάβουν να κρατήσουν τα ηνία του reboot.

Τι κι αν η Γκίλιαν Άντερσον έθεσε εαυτόν διαθέσιμο για συμμετοχή στην ταινία; Τον τελευταίο λόγο θα έχει ο Πολ Φιγκ (σκηνοθέτης γνωστός για τις τηλεοπτικές του δουλειές, όπως τα «Arrested Development», «Nurse Jackie» και η αμερικάνικη μεταφορά του «The Office» ή το κινηματογραφικό του ντεμπούτο με τις «Φιλενάδες»), που ανέλαβε να φέρει εις πέρας το ριψοκίνδυνο αυτό σχέδιο, και φιλοδοξεί να ενώσει τις Κρίστεν Γουίγκ, Κέιτ ΜακΚίνον και Μελίσα ΜακΚάρθι στο βασικό καστ.

Η ιδέα για το νέο αυτό κεφάλαιο του «Ghostbusters», σύμφωνα με την αντιπρόεδρο της Sony Έιμι Πασκάλ, δεν είναι να αποτελέσει μια συνέχεια των ταινιών του '80, αλλά να είναι κάτι εντελώς καινούριο, με έναν τρόπο που θα συνδέει την μυθολογία της ταινίας με τη νεα αυτή ανάγνωση.

Η ταινία του Φιγκ θα είναι η πρώτη ενός σχεδίου που θα συνεχίζει τον μύθο μέσα σε μια νέα χιλιετία, όπου η τεχνολογία, οι αντιλήψεις και οι συνθήκες έχουν αλλάξει, και ίσως αποτελέσει αφορμή για μια τριλογία που θα τρέξει την προσεχή δεκαετία.

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και μένει να δούμε αν θα απαντήσουμε καταφατικά στην ερώτηση: «If there's somethin' strange in your neighborhood, who ya gonna call?»

Πηγή: cinemag.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News