Ειδήσεις

Δεσμεύτηκε για ενίσχυση των αθλητικών υποδομών ο Κοντονής

Στα πλαίσια της επίσκεψής του στο Ηράκλειο, για τη διεξαγωγή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εθνικών Ομάδων Στίβου, ο υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Σταύρος Κοντονής, στο ενδιάμεσο κενό που δημιουργήθηκε, επισκέφτηκε τις μονάδες του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου, το Κολυμβητήριο, το κλειστό Γυμναστήριο και το Στάδιο Ελευθερίας.

Μαζί του ήταν ο περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης και ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Κώστας Βαρδαβάς, τους οποίους ξενάγησε η νέα πρόεδρος της Επιτροπής Δ/σης του ΕΑΚ Ηρακλείου, κ. Μαρία Καλουδιώτη.

Ο υφυπουργός συνομίλησε με εργαζόμενους, αθλητές και προπονητές που βρέθηκαν εκεί, αλλά κυρίως διαπίστωσε τα μεγάλα προβλήματα που του ετέθησαν, ιδίοις όμμασι.

Μάλιστα, υποσχέθηκε πως στα πλαίσια της δημοσιονομικής πολιτικής θα φροντίσει να ενισχυθεί οικονομικά το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου, ώστε σιγά-σιγά να βελτιωθεί η κατάσταση των πεπαλαιωμένων αθλητικών εγκαταστάσεών του.

Ο κ. Αρναουτάκης επίσης δήλωσε πως και η Περιφέρεια Κρήτης θα εξακολουθήσει να είναι αρωγός, όπως συνέβη και τώρα ενόψει των αγώνων, όπου μαζί με το Δήμο Ηρακλείου προσπάθησαν να ευπρεπίσουν, τουλάχιστον, τις εγκαταστάσεις του Σταδίου Ελευθερίας.

Έχοντας τις υποσχέσεις  της Πολιτείας, η νέα διοίκηση του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου, όπως σημειώνει η πρόεδρος της Επιτροπής Δ/σης κ. Καλουδιώτη, θα διεκδικήσει με κάθε τρόπο τα όσα απαιτούνται για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του Κολυμβητηρίου, του κλειστού Γυμναστηρίου Λίντο και του Σταδίου Ελευθερίας του ΕΑΚ Ηρακλείου.

Σχόλια