Ειδήσεις

"Ο Κιτρινομύτης σε τρελές πτήσεις" από τον Όμιλο "ΚΡΗΤΗ TV"

H Odeon Talos ανοίγει τις πύλες της για άλλη μια φορά για τον Όμιλο της "ΚΡΗΤΗ TV" και μαζί παρουσιάζουν σε avant premiere την παιδική ταινία "Ο Κιτρινομύτης σε τρελές πτήσεις".

Την Τετάρτη 24/06 στις 18:00, στην αίθουσα 4 του κινηματογράφου ODEON TALOS, οι τηλεθεατές και οι ακροατές των μέσων της "ΚΡΗΤΗ TV" θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα ηρωικό ταξίδι… με τον πιο απίθανο ήρωα! Τον Κιτρινομύτη!

Κατοχυρώστε τις θέσεις σας παρακολουθώντας καθημερινά τις εκπομπές "Καλό Μεσημέρι" και "Κρήτη Σήμερα" της τηλεόρασης της "ΚΡΗΤΗ TV" αλλά και ακούγοντας τις εκπομπές του Ράδιο 9,84.

Yellowbird | "Ο Κιτρινομύτης σε τρελές πτήσεις"

Ένα ηρωικό ταξίδι… με τον πιο απίθανο ήρωα! Αυτός είναι ο Κιτρινομύτης, ένα μικρό ορφανό πουλί που δεν έχει αφήσει ποτέ τη φωλιά του και λαχταρά για μια δική του οικογένεια. Χάρη σε ένα γύρισμα της τύχης, αναγκάζεται να αναλάβει ένα δύσκολο ρόλο: εκείνον του ηγέτη του σμήνους των πουλιών που φεύγουν για την Αφρική. Ο Κιτρινομύτης ενθουσιάζεται με την πρόκληση αλλά έχει ελάχιστες εμπειρίες που μπορούν να τον βοηθήσουν - κι έτσι ξεκινά η μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής του! Το υπέροχό του ταξίδι, γεμάτο χιούμορ και συγκίνηση, μεταμορφώνεται σε μια απολαυστική ταινία κινουμένων σχεδίων για όλη την οικογένεια.

Σκηνοθεσία: Κριστιάν Ντε Βίτα

Ηθοποιοί: μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά

Δείτε το trailer της ταινίας:

Σχόλια