Ειδήσεις

Νέα δρομολόγια για τη Βιάννο

Σε νέα δρομολόγια που ξεκινούν από αύριο Τετάρτη προχωρεί το ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου, μετά από συνεργασία με το Δήμο Βιάννου. Τα νέα δρομολόγια θα έχουν προορισμούς τους παραλιακούς οικισμούς του Δήμου Βιάννου, δηλαδή το Καστρί, τον Κερατόκαμπο, την Άρβη και την Ψαρή Φοράδα.

Έτσι, θα γίνεται η σύνδεσή τους με τους υπόλοιπους οικισμούς του δήμου αλλά και με το Αρκαλοχώρι και το Ηράκλειο. Η συνεργασία των δύο πλευρών επιβεβαιώθηκε με τη συνάντηση που είχαν χθες ο δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου Μανόλη Χαχλιούτη στα γραφεία του ΚΤΕΛ. Τα δρομολόγια θα εκτελούνται ως εξής:

* Κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή, από Ηράκλειο και Αρκαλοχώρι προς Καστρί-Κερατόκαμπο.

* Κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή, από Ηράκλειο και Αρκαλοχώρι προς Ψαρή Φοράδα.

* Κάθε Τρίτη και Πέμπτη, από Ηράκλειο και Αρκαλοχώρι προς Άρβη.

Στα παραπάνω δρομολόγια θα υπάρχει η σύνδεση των οικισμών Έμπαρος, Θωμαδιανό, Μάρθα, Κάτω Βιάννος, Άνω Βιάννος, Αμιρά, Κεφαλοβρύσι, Άγιος Βασίλειος, Πεύκος, Καλάμι και Συκολόγος.

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε τη διοίκηση του ΚΤΕΛ, ενώ παράλληλα κάλεσε όλους όσοι θέλουν να επισκεφθούν τις παραλίες του δήμου να προγραμματίσουν την επίσκεψή τους με βάση τα παραπάνω δρομολόγια, να απολαύσουν τις ομορφιές του τόπου και να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις που διοργανώνονται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

«Θα τονωθεί οικονομικά ο Νότος του Δήμου»

Για «απόφαση που θα δώσει ανάσα» στους κατοίκους των χωριών και θα βοηθήσει στην οικονομία του Νότου του δήμου Βιάννου έκανε λόγο δήμαρχος της περιοχής ο Παύλος Μπαριτάκης, που μίλησε στο Ράδιο 9,84 και στην Αγγελική Δουλγεράκη.

Σύμφωνα με τον ίδιο τις προσεχείς ημέρες θα προχωρήσει και η εργολαβία ύψους 500.000 ευρώ για την ασφαλτόστρωση των προβληματικών σημείων του οδικού δικτύου.

Σύμφωνα με το διευθυντή του ΚΤΕΛ Γιώργο Χαλεπάκη, που μίλησε επίσης στο Ράδιο 9,84, το συγκεκριμένο πρόγραμμα δρομολογίων θα διαρκέσει έως τις 12 Σεπτεμβρίου και θα γίνει εκ νέου σχεδιασμός, σύμφωνα με τις ανάγκες της χειμερινής περιόδου.

Σχόλια