default-image

Άφιξη και για τον Αναστόπουλο

Αθλητισμός
Άφιξη και για τον Αναστόπουλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το θέμα του προπονητή ανεβάζει το... θερμόμετρο στον ΟΦΗ, καθώς ο χρόνος γίνεται όλο και πιο πιεστικές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Αναστόπουλος είναι στην Κρήτη, μετά από σχετικό… κάλεσμα του διοικητικού σχήματος. Μάλιστα, από το περιβάλλον των εμπλεκόμενων προέκυπτε και άμεση συνάντηση, προκειμένου να μην χαθεί χρόνος.

Άλλωστε τα ραντεβού είναι… στριμωγμένα. Όπως φαίνεται τη… σκυτάλη θα πάρει ο Μάκης Χάβος, αύριο ή την Τετάρτη. Ο Μακεδόνας τεχνικός θα διατυπώσει τις απόψεις και την φιλοσοφία του, ενώ επί τάπητος θα τεθούν και όλες οι λεπτομέρειες μιας πιθανής συνεργασίας.

Σε ότι αφορά τώρα τους Μάντζιο και Ελευθερόπουλο, όλα θα κριθούν από την πρόθεση των ανθρώπων του ΟΦΗ να τους περιμένουν για συζήτηση. Κι αυτό, γιατί αμφότεροι βρίσκονται εν αναμονή των αποφάσεων που αφορούν Λεβαδειακό και Κέρκυρα αντίστοιχα. Η λεπτομέρεια αυτή τους φέρνει ίσως και μερικά… βήματα πιο πίσω.

Τέλος, ο Μουράτ Σεροπιάν (βρίσκεται στα Χανιά αυτές τις μέρες) που επίσης έχει τοποθετηθεί στην σχετική λίστα, προτάθηκε ως μια περίπτωση με προοπτική για το μέλλον. Μένει να δούμε, αν είναι εφικτό να γίνει ραντεβού με όλους και μετά να παρθεί η οριστική απόφαση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News