Ειδήσεις

Εξιχνιάστηκαν 10 υποθέσεις κλοπών με τη σύλληψη 44χρονου

Αδυναμία στις διαρρήξεις σταθμευμένων επιβατικών και φορτηγών αυτοκινήτων είχε ένας 44χρονος άνεργος Ηρακλειώτης, ο οποίος αποτελούσε πονοκέφαλο στην τοπική ΕΛ.ΑΣ., ειδικά τους τελευταίους μήνες.

Εξιχνιάστηκαν περισσότερες από 10 υποθέσεις κλοπών, που είχαν διαπραχθεί στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, με τη σύλληψή του το απόγευμα του Σαββάτου. Είχε προβεί νωρίτερα το πρωί σε διάρρηξη του αυτοκινήτου μιας συνομήλικής του και είχε κλέψει το κινητό της τηλέφωνο, προσωπικά αντικείμενα και χρήματα. Η παράνομη δραστηριότητά του πήρε τέλος όταν έγινε αντιληπτός με την κλεμμένη μηχανή που διέφυγε.

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη. Όπως προέκυψε, από τέλη Μαρτίου έως και τις 19 Ιουνίου ο συλληφθείς είχε διαπράξει 9 κλοπές και μια απόπειρα κλοπής από επιβατικά και φορτηγά οχήματα, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό πόσο των 850 ευρώ και διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας 1.880 ευρώ στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Ηρακλείου. Στην 44χρονη αποδόθηκαν τα αφαιρεθέντα είδη από το όχημά της, ενώ αποδόθηκε και η δίκυκλη μοτοσυκλέτα στο 40χρονο ιδιοκτήτη της.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ο οποίος τον παρέπεμψε στον ανακριτή.

Σχόλια