default-image

Ερευνα σε ακόμη μία "γιάφκα" των ληστών στην Ανάβυσσο

Ελλάδα
Ερευνα σε ακόμη μία "γιάφκα" των ληστών στην Ανάβυσσο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε εξέλιξη έρευνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας για ένα ακόμα κρησφύγετο της ομάδας των ληστών η οποία εξαρθρώθηκε στην Αγχίαλο στις 29 Μαΐου.

Το νέο τους κρησφύγετο εντοπίστηκε προχτές Παρασκευή, μετά την αξιοποίηση πληροφοριών, στην Ανάβυσσο Αττικής και ήδη βρίσκονται μέσα συνεργεία της Εγκληματολογικής και Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας που ερευνούν τους χώρους.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το κρησφύγετο είναι μια μονοκατοικία την οποία είχε νοικιάσει στα τέλη του 2014, με πλαστά στοιχειά, ο Σπύρος Δραβίλας, ο οποίος αυτοκτόνησε πριν πέσει στα χέρια των αστυνομικών, στη μεζονέτα στη Χρυσή Ακτή Παναγιάς στην Αγχίαλο Βόλου, όπου συνελήφθησαν οι συνεργοί του, Σπύρος Χριστοδούλου και Γρηγόρης Τσιρώνης.

Στη μονοκατοικία στην Ανάβυσσο, την οποία χρησιμοποιούσε ο Δραβίλας, δεν έχουν βρεθεί όπλα. Ωστόσο, από τη μέχρι τώρα έρευνα, έχουν βρεθεί πλαστές ταυτότητες και άλλα έγγραφα, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα και περίπου 25.000 ευρώ, που εκτιμάται ότι προέρχονται από ληστείες. Όλα τα ευρήματα μεταφέρονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια για έρευνα.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί δίνουν ιδιαίτερη σημασία στα κινητά τηλέφωνα και στις άλλες συσκευές, που ενδεχομένως να προσθέσουν στοιχεία για τη δράση και τις επαφές της ομάδας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News