default-image

Κοσμοσυρροή στα Μάταλα για το Beach Festival

Κρήτη
Κοσμοσυρροή στα Μάταλα για το Beach Festival

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοι οι δρόμοι οδηγούν... στα Μάταλα! Μετά την κοσμοσυρροή της πρώτης ημέρας, την δεύτερη (χθες Σάββατο) έγινε κυριολεκτικά... το αδιαχώρητο!

Ατέλειωτες ουρές αυτοκινήτων που ξεκινούσαν από τα Πιτσίδια και έφθαναν έως την παραλία των Ματάλων, πάρκινγκ... χιλιόμετρα μακριά από την παραλία και πάνω από 6.000 κοσμος να αποθεώνουν στην παραλία το Νίκο Πορτοκάλογλου και τον Τόνυ Σφήνο, που σκόρπισαν κέφι στους παριστάμενους στο φεστιβάλ αναβίωσης της "χρυσής εποχής" των Χίπις!

Το line up της Παρασκευής ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον και αιχμαλώτισε την προσοχή του κοινού, καθώς κατά χιλιάδες έφθαναν οι Κρητικοί από κάθε γωνιά του νησιού για να ζήσουν το μοναδικό πανηγύρι των Ματάλων!

Βουλιάξαμε τα Ματαλα απο την πρώτη κι ολας μερα του Matala beach festival με τον κοςμο να καταφτάνει στην παραλία απο νωρίς. Ονόματα σημαντικά της μουσικής σκηνής όπως Νίκος Ζιωγαλας, Λάκης Παπαδόπουλος, Γιαννης Γιοκαρηνης ένιωσαν τον παλμό του κόσμου δηλώνοντας στην κάμερα της Κρητη tv εντυπωσιασμένοι ενώ ενθουσιασμό εξέφρασαν και οι imam baildi & Dub inc . Το φεστιβάλ άνοιξαν οι πολλά υποσχόμενοι Alan dalon. 

Το αδιαχώρητο έγινε και τη δεύτερη μέρα και βεβαίως η κίνηση κορυφώνεται σήμερα, καθώς ατέλειωτες είναι ξανά οι ουρές των αυτοκινήτων από εκείνους που θέλουν να συνδυάσουν την επίσκεψη στην συναυλία με μπάνιο και εκδρομή, ζώντας τη μοναδική "post hippy" ατμόσφαιρα των Ματάλων!

Σήμερα Κυριακή το μουσικό πρόγραμμα για το κλείσιμο του φεστιβάλ έχει έντονο... ρετρώ άρωμα, αφού στην σκηνή θα ανεβούν ο Κώστας Μπίγαλης και η Πωλίνα, δύο αστέρια της ελληνικής ποπ σκηνής που μεσουράνησαν τις δεκαετίες του 1980 και του 1990, έχοντας στο ενεργητικό τους δεκάδες επιτυχίες που λατρεύτηκαν από μικρούς και μεγάλους!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News