default-image

Θα ταξίδευαν με πλαστά έγγραφα δύο Σύριοι και μία Σομαλή

Κρήτη
Θα ταξίδευαν με πλαστά έγγραφα δύο Σύριοι και μία Σομαλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη Γερμανία, τη Γαλλία και την Ολλανδία ήθελαν να ταξιδέψουν δύο Σύριοι και μία υπήκοος Σομαλίας, όμως αστυνομικοί του Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου τούς σταμάτησαν στον έλεγχο καθώς επέδειξαν πλαστογραφημένα χαρτιά.

Ειδικότερα, κατόπιν συντονισμένων ενεργειών και δράσεων αλλά και εφαρμογής ειδικού σχεδίου για την καταπολέμηση της παράνομης εξόδου μεταναστών από τη χώρα, το πρωί της Παρασκευής, σε αστυνομικό έλεγχο στο αεροδρόμιο "Ν. Καζαντζάκης", συνελήφθησαν ο 42χρονος Σύριος και η 19χρονη υπήκοος Σομαλίας, διότι επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα. Ο 42χρονος είχε σκοπό να αναχωρήσει από τη χώρα με προορισμό τη Γαλλία και η 19χρονη για την Ολλανδία.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας συνελήφθη και ο δεύτερος Σύριος, ένας νεαρός 21 χρόνων, διότι επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα προκειμένου να αναχωρήσει από τη χώρα με προορισμό το Μόναχο Γερμανίας.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News