default-image

Κοντά σε Διούδη και Πατσατζόγλου ο Πανιώνιος

Ποδόσφαιρο
Κοντά σε Διούδη και Πατσατζόγλου ο Πανιώνιος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων βρίσκεται ο Πανιώνιος για τη απόκτηση του Σωκράτη Διούδη με τη μορφή δανεισμού από την Κλαμπ Μπριζ, ενώ υπάρχει προφορική συμφωνία και με τον Πατσατζόγλου.

Οι συζητήσεις των «κυανέρυθρων» για την απόκτηση του τερματοφύλακα της Κλαμπ Μπριζ είναι σε προχωρημένο στάδιο και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα καταφέρουν να πάρουν ως δανεικό για έναν χρόνο τον Έλληνα πορτιέρο.

Σε περίπτωση που κλείσει θετικά η συγκεκριμένη υπόθεση, θα έχουν καταφέρει να κάνουν μια καλή προσθήκη, αλλά χωρίς να σπαταλήσουν τη μεταγραφή για παίκτη άνω των 24 ετών (δεν έχει πάρει άδεια ο Πανιώνιος), καθώς ο πρώην γκολκίπερ του Άρη έχει γεννηθεί στις 3 Φεβρουαρίου του 1993.

Παράλληλα, έχει προταθεί ο Γιάννης Γκέλιος, ο οποίος αγωνιζόταν στην Άουγκσμπουργκ και είναι στα υπ’ όψιν, για το ενδεχόμενο που δεν πάει κάτι καλά στις διαπραγματεύσεις για τον Διούδη.

Την Παρασκευή έγινε συνάντηση με την πλευρά του 21χρονου μεσοαμυντικού του Ηρακλή Ψαχνών, Βασίλη Πατσατζόγλου. Ουσιαστικά, προέκυψε συμφωνία και απομένουν λεπτομέρειες για να γίνει παίκτης του Πανιωνίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News