default-image

Οικονομική ασφυξία για το Πανεπιστήμιο Κρήτης (video)

Ελλάδα
Οικονομική ασφυξία για το Πανεπιστήμιο Κρήτης (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θέμα μηνών είναι η κατάρρευση του Πανεπιστημίου Κρήτης, αφού, σύμφωνα με τον πρύτανη κ. Ευριπίδη Στεφάνου, τα κρατικά κονδύλια στερεύουν τέλη Αυγούστου, με κίνδυνο να τιναχθεί στον αέρα ο εσωτερικός μηχανισμός του Ιδρύματος.

Όπως αποκαλύπτει ο πρύτανης στην κάμερα της "ΚΡΗΤΗ TV", οι εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό δε θα άφηναν ανεπηρέαστο το Πανεπιστήμιο Κρήτης, που κινδυνεύει αν δε βρεθεί λύση να μείνει χωρίς νερό και ρεύμα και χωρίς να μπορεί να καλύψει το σύνολο των λειτουργικών εξόδων.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_i7x6v3gs/

Στο άκουσμα της είδησης, οι φοιτητές του Πανεπιστημίου δεν έκρυψαν το φόβο και την ανασφάλειά τους σε μια επικείμενη πτώχευση του Ιδρύματος.

Και όλες αυτές οι συνταρακτικές εξελίξεις στη σκιά μιας ακόμα παγκόσμιας διάκρισης του Πανεπιστημίου Κρήτης, που βραβεύτηκε ως ένα από τα 50 καλύτερα παγκοσμίως, για την αποτελεσματικότητά του σχετικά με τη διδασκαλία, την έρευνα και τη μεταφορά τεχνογνωσίας.

Λευτέρης Κουμαντάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News