Ειδήσεις

Και οι... Οικοδομικοί Συνεταιρισμοί στη σύσκεψη με Τσιρώνη

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες στο Ηράκλειο, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος κ. Τσιρώνη και του δημάρχου Ηρακλείου, κ. Λαμπρινού, παρευρέθη και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ νομού Ηρακλείου κ. Βαρδάκης Σωκράτης.

Με αφορμή και την πανελλήνια συνάντηση των Δικτύων των Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Φο.Δ.Σ.Α) στη Χερσόνησο, ο κ. Βαρδάκης έθεσε στον αναπληρωτή υπουργό το μεγάλο πρόβλημα της διαχείρισης απορριμμάτων, των χρόνιων προβλημάτων των οικιστών, αλλά και των Οικοδομικών Συνεταιρισμών.

Στη συνάντηση τέθηκε το θέμα της βελτίωσης του νόμου 4178/13. Ο υπουργός δεσμεύτηκε ότι το επόμενο δεκαήμερο θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στο υπουργείο με τη συμμετοχή υπηρεσιακών παραγόντων για την βελτίωση του νόμου.

Αναφορικά με τους Οικοδομικούς Συνεταιρισμούς, ήταν θετικός και ζήτησε να πραγματοποιηθεί συνάντηση τις επόμενες ημέρες, τονίζοντας μάλιστα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα γραφειοκρατικό και πως πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες από το υπουργείο ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες υλοποίησής τους.

Σχόλια