default-image

Κάλα και Φυτανίδης για την ΑΕΚ

Αθλητισμός
Κάλα και Φυτανίδης για την ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και ξαφνικά επανήλθε στην επικαιρότητα της ΑΕΚ ο Χουάν Κάλα. Ο 25χρονος αμυντικός έριξε πρόσφατα την σπίθα και φαίνεται ότι η κατάσταση αρχίζει να… φουντώνει.

Στην Ένωση γλυκάθηκαν με το ποστάρισμα του πρώην παίκτη τους στο twitter και όπως αναφέρεται στην έψαξαν το θέμα. Δηλαδή, ρώτησαν για τον ποδοσφαιριστή της Γρανάδα (μένει ελεύθερος τέλη Ιουνίου), προσπαθώντας να μάθουν τα δεδομένα μιας τέτοιας πιθανής μεταγραφής.

Εκτιμάται ότι με 300.000 ευρώ περίπου μπορεί να γίνει το deal και να φορέσει μετά από περίπου 3,5 χρόνια τη φανέλα της ΑΕΚ. Πάντως, μέχρι στιγμής το θέμα έχει μείνει εκεί. Δηλαδή, έγινε μια διερευνητική επαφή.

Ο Κάλα αγωνίστηκε ως δανεικός (από τη Σεβίλλη) τη στο πρώτο μισό της σεζόν 2011-12 αφήνοντας θετικότατες εντυπώσεις.

Στη συνέχεια επέστρεψε στην ομάδα της Ανδαλουσίας στην οποία και παρέμεινε έως το τέλος του 2013. Μετακόμισε στο Κάρντιφ και αγωνίστηκε στην τοπική ομάδα έως το περασμένο χειμώνα όταν και πήρε μεταγραφή για τη Γρανάδα.

Στη σεζόν που φεύγει έκανε δύο εμφανίσεις στο Λιγκ Καπ Αγγλίας, μια στην Championship και επτά στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Παράλληλα, παίζει και το όνομα του Σωκράτη Φυτανίδη, όπως αναφέρεται στην ίδια εφημερίδα. Ο 31χρονος αμυντικός θα φύγει εκτός απροόπτου από τον Ατρόμητου, αν και έχει οψιόν ανανέωσης για δύο ακόμη χρόνια και στην ΑΕΚ τον έχουν σε εκτίμηση και δεν αποκλείεται να κινηθούν για την απόκτηση του.

Φέτος, έκανε πολύ γεμάτη σεζόν. Συγκεκριμένα, έπαιξε σε 35 παιχνίδια πρωταθλήματος (30 στην κανονική περίοδο και πέντε στα play off), μια στο Κύπελλο. Επίσης, πήρε μέρος στα δύο ματς των «μπλε» για τα προκριματικά του Europa League.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News