default-image

Ένοπλη ληστεία σε τράπεζα με το καλημέρα (video)

Κρήτη
Ένοπλη ληστεία σε τράπεζα με το καλημέρα (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναστάτωση επικράτησε λίγα λεπτά πριν τις 9 το πρωί σε τραπεζικό κατάστημα του Ηρακλείου, όταν ένοπλος δράστης εισέβαλε ζητώντας από τον ταμία τα χρήματα.

O ληστής "χτύπησε" το υποκατάστημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου-Eurobank στη λεωφόρο Δημοκρατίας. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης κάθισε... σαν κύριος στην ουρά, περιμένοντας τη σειρά, και όταν έφτασε μπροστά στο ταμείο έβγαλε το όπλο και δήλωσε την πρόθεσή του να ληστέψει την τράπεζα!

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_etgfvdxe/

Για την ακρίβεια, το όπλο "διαγραφόταν" μέσα από τη μαύρη τσάντα που κρατούσε, δεν έκανε καν τον κόπο να το βγάλει, αλλά έδειξε την τσάντα με το όπλο μέσα και ζήτησε από τον υπάλληλο να του δώσει τα χρήματα που είχε στο ταμείο.

Μέσα στο κατάστημα επικράτησε αγωνία, καθώς ο ψηλός άνδρας, περίπου στο 1,90, που φορούσε καρό σκούρο πουκάμισο και κρατούσε μια μαύρη υφασμάτινη τσάντα, έδειχνε αποφασισμένος να μη φύγει από το κατάστημα χωρίς τη λεία.

Ο δράστης, που ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν είχε κάποιο συνεργό, έφυγε σαν κύριος από το κατάστημα και μετά την άμεση ενημέρωση της Αστυνομίας έχει στηθεί επιχείρηση για τον εντοπισμό του στα γύρω στενά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης αμέσως μετά τη ληστεία έβγαλε το έντονο καρό πουκάμισο που φορούσε και φόρεσε ένα μαύρο μπλουζάκι, με το οποίο και διέφυγε. Επίσης να σημειωθεί ότι φορούσε μεγάλα γυαλιά ηλίου.

Από την οδό Γκάλι ο δράστης διέφυγε πεζός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News