Ειδήσεις

The Times: Αν ο Τσίπρας υποχωρήσει η Μπέτυ θα τον χωρίσει

Μια διαφορετική διάσταση δίνει στις συνέπειες από την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων η βρετανική εφημερίδα The Times υποστηρίζοντας σε άρθρο της ότι η σύντροφος του πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζιάνα τον έχει απειλήσει πως θα τον παρατήσει σε περίπτωση που υποχωρήσει στους δανειστές.

«Ο Έλληνας πρωθυπουργός έχει αποκαλύψει ότι η σύντροφός του και μητέρα των παιδιών του τον έχει απειλήσει πως θα τον αφήσει αν κάνει συμφωνία με τους δανειστές που θα απομακρύνει το ενδεχόμενο χρεοκοπίας» γράφει η βρετανική εφημερίδα.

The Times: Αν ο Τσίπρας υποχωρήσει η Μπέτυ θα τον χωρίσει© Sofokleousin.gr The Times: Αν ο Τσίπρας υποχωρήσει η Μπέτυ θα τον χωρίσει

Σημειώνετα, πάντως, ότι οι Times χρησιμοποιούν ως «πηγή» δηλώσεις του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ στη γαλλική σατιρική εφημερίδα Le Canard Enchaine.

«Μου είπε (στμ. ο Τσίπρας) ότι αν υποχωρήσει σε πολλές από τις απαιτήσεις της τρόικας, ρισκάρει όχι μόνο να χάσει το κόμμα του αλλά και τη σύντροφό του, που είναι σφόδρα πολέμια των δανειστών και πολύ πιο αριστερή από αυτόν» φέρεται να είπε στη σατιρική εφημερίδα ο Γάλλος πρόεδρος.

Πηγή: msn.com

Σχόλια