default-image

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 48χρονος ποδολόγος

Κρήτη
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 48χρονος ποδολόγος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελεύθερος αφέθηκε νωρίτερα σήμερα ο 48χρονος - ποδολόγος στο επάγγελμα - ο οποίος είχε συλληφθεί προ ημερών στο Ηράκλειο, καθώς φέρεται να καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης, ενώ, σύμφωνα με την Αστυνομία, είχε στην κατοχή του περισσότερα από 300 γραμμάρια χασίς, με τη μία από τις πράξεις με τις οποίες κατηγορείται να χαρακτηρίζεται ως κακούργημα.

Μετά την απολογία του ενώπιον της ανακρίτριας, ο 48χρονος αφέθηκε ελεύθερος αλλά με περιοριστικούς όρους. Ειδικότερα, του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης της εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του μία φορά το μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 48χρονος υποστήριξε στην απολογία του πως ό,τι βρέθηκε πάνω του το είχε για ιδιωτική χρήση.

Υπενθυμίζεται ότι, έπειτα από έρευνα που πραγματοποίησαν άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ο 48χρονος διατηρούσε μέσα στο σπίτι του ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου είχε εγκαταστήσει εξοπλισμό για την καλλιέργεια κάνναβης με τη μέθοδο της υδροπονίας.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν - μεταξύ άλλων - 19 δενδρύλλια υδροπονικής κάνναβης, τα οποία βρίσκονταν στο στάδιο της ανάπτυξης. Κάποια από αυτά έφταναν μάλιστα το 1,5 μέτρο σε ύψος.

Ωστόσο, τα ευρήματα των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. δε σταμάτησαν εκεί, καθώς βρήκαν και πέντε αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους 317 γραμμαρίων, αλλά και τρία τσιγάρα με χασίς.

Έτσι, εκτός από τον ειδικό εξοπλισμό, που περιλάμβανε λαμπτήρες, ανεμιστήρες, υγραντήρες και πλήθος χημικών φαρμάκων και λιπασμάτων, οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν ακόμη μια ζυγαριά ακριβείας, ένα μηχανισμό εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας, ένα σπρέι πιπεριού, μια μεταλλική σιδερογροθιά, καθώς και μια ξιφολόγχη.

Νικόλας Αγγελίνος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News