Ειδήσεις

Ματαιώνονται τα φετινά "Αικατερίνεια" λόγω πένθους

Σε ένδειξη τιμής και πένθους για την απώλεια του ιερέα της Ενορίας της Αγίας Αικατερίνης, που έφυγε πριν λίγες μέρες από τη ζωή, ο Πολιτιστικός Σύλλογος της περιοχής αποφάσισε την ακύρωση των φετινών καλοκαιρινών εκδηλώσεων, των "Αικατερινείων", που φέτος θα έκλειναν 30 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίασης στη συνοικία.

Όπως σημειώνουν ο πρόεδρος και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου σε σχετική τους ανακοίνωση, «είναι πλέον γνωστό ότι ο ιερέας της Ενορίας μας, πατέρας Νικόλαος Μαστοράκης, έφυγε από κοντά μας τη Δευτέρα 15/6/2015.

Σε ένδειξη τιμής στον πολυαγαπημένο μας πατέρα, αδελφό, φίλο και συνοδοιπόρο, το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης, σε έκτακτη συνεδρίασή του την Τρίτη 16/6/2015, παρουσία όλων των μελών του, ομόφωνα αποφάσισε να ακυρώσει τις φετινές πολιτιστικές εκδηλώσεις "Αικατερίνεια", έστω κι αν αυτές θα είχαν επετειακό χαρακτήρα και ήδη είχαν πολύ καλά και ιδιαιτέρως προετοιμαστεί, αφού φέτος συμπληρώνονται 30 χρόνια συνεχούς λειτουργίας του Πολιτιστικού Συλλόγου μας και κατ' επέκταση και των "Αικατερινείων" μας.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και ευχόμαστε πολύ σύντομα να ξανασυναντηθούμε.

Καλό καλοκαίρι!

Με σεβασμό και εκτίμηση,

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος Μηνάς Γρ. Μαυροειδής

Η γραμματέας Ζαχαρένια Σκουλά-Στειακάκη».

Σχόλια