default-image

Απάντηση στον Γ. Βαρουφάκη για το ΒΟΑΚ από τον Λ. Αυγενάκη

Κρήτη
Απάντηση στον Γ. Βαρουφάκη για το ΒΟΑΚ από τον Λ. Αυγενάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η αναφορά του υπουργού Οικονομικών κ. Γιάννη Βαρουφάκη για το Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης σε πρόσφατη ομιλία του στο Ηράκλειο (βλ. παρακάτω το σχετικό βίντεο), ότι δε θέλει αυτοκινητόδρομο στην Κρήτη, χαρακτηρίζεται τουλάχιστον ως ατυχής», αναφέρει σε δήλωσή του ο βουλευτής Ηρακλείου και τομεάρχης Υποδομών της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης.

«Μπορεί ο κ. Βαρουφάκης να προτιμά την εικόνα μιας Κρήτης με τα γραφικά γαϊδουράκια, όμως θα πρέπει να αντιληφθεί ότι οι Κρητικοί έχουν "πληρώσει" τον πιο βαρύ φόρο στο Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης.

Έχουν πενθήσει ανθρώπους και έχουν βιώσει το δράμα της έλλειψης ενός σύγχρονου και ασφαλούς αυτοκινητοδρόμου, αυτού που ο κ. Βαρουφάκης δε θέλει, όπως είπε…», συνεχίζει ο κ. Αυγενάκης απαντώντας στον υπουργό.

«Αλήθεια, ποια είναι η θέση των τοπικών οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ; Συμφωνούν με τα λεγόμενα του κ. Βαρουφάκη οι τοπικοί βουλευτές την Κρήτης;

Συμφωνεί και ο κ. Σταθάκης άραγε; Τι κάνει; Ή μάλλον κάνει κάτι;

Προφανώς ο κ. Βαρουφάκης δεν μπορεί να δείξει τον απαιτούμενο σεβασμό στις ανάγκες και προτεραιότητες της Κρήτης, το χειρότερο όμως είναι ότι οι τοπικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι τοπικές οργανώσεις του κόμματος και ο υπουργός Οικονομίας, καταγόμενος από τα Χανιά, κ. Σταθάκης, παρατηρούν αμέτοχοι!», καταλήγει ο βουλευτής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News