Ειδήσεις

Δωρεάν σεμινάριο ψυχοσωματικής νοημοσύνης στο Ηράκλειο

Με σκοπό να δοθεί σε όλους η ευκαιρία της δωρεάν πρόσβασης στη γνώση που οδηγεί στην υγεία, η Ομάδα της Ψυχοσωματικής Νοημοσύνης πραγματοποιεί στο Ηράκλειο, την ερχόμενη Κυριακή 21 Ιουνίου, σεμινάριο ψυχοσωματικής νοημοσύνης με ομιλητή το δημιουργό του μοντέλου της Ψυχοσωματικής Νοημοσύνης Λεωνίδα Καστρινάκη.

Καλώντας το κοινό στο σεμινάριο με τίτλο "Οι 4 Πύλες της Ψυχοσωματικής Νοημοσύνης", η Ομάδα αναφέρει τα εξής: «Στην Ψυχοσωματική Νοημοσύνη όραμά μας είναι να ζούμε σε μια κοινωνία ανθρώπων όπου θα κυριαρχεί η έμπνευση, η έκφραση και το πάθος για ζωή.

Η Ομάδα μας, βασιζόμενη στη σύγχρονη γνώση και την εμπειρία των Νευροεπιστημών, προσφέρει γνωστικά και εμπειρικά ερεθίσματα ώστε να γίνει κατανοητή η συνεργατική σχέση μεταξύ συναισθηματικού, πνευματικού και \σωματικού επιπέδου. Μέσα από αυτή τη διαδικασία μπορεί να δημιουργηθεί ένα νέο πεδίο δυνατοτήτων για τη ζωή όλων μας.

Υπάρχει ένα ολόκληρο πρόγραμμα εκπαίδευσης πάνω σ' αυτό, όμως η επόμενη δράση μας είναι την Κυριακή 21 Ιουνίου 2015 με ένα δωρεάν μονοήμερο σεμινάριο από 09:30 έως 17:00 στο ξενοδοχείο Aquila Atlantis (Υγείας 2), στο Ηράκλειο. Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο Λεωνίδας Καστρινάκης, ο οποίος μέσα από την επαγγελματική του πορεία στον τομέα υγείας, την εκπαίδευση του στον ανθρώπινο εγκέφαλο και στην ανθρώπινη συμπεριφορά θα προσπαθήσει να κάνει κατανοητή τη σχέση του ψυχικού με το σωματικό πόνο, αλλά και πώς μπορούμε να ζήσουμε μια ζωή εξέλιξης και δημιουργίας.

Σκοπός μας με αυτό το σεμινάριο είναι να δώσουμε τη δυνατότητα σε όλους να έχουν δωρεάν πρόσβαση σε γνώση που αφορά την υγεία, την επικοινωνία και την προσωπική τους ανάπτυξη».

Σχόλια