default-image

Πήραν ρέστα 395 ευρώ από 200ευρω

Κρήτη
Πήραν ρέστα 395 ευρώ από 200ευρω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εν ριπή οφθαλμού κατάφεραν να εξαπατήσουν τη νεαρή υπάλληλο δύο πανούργες αθίγγανες, οι οποίες έκαναν την εμφάνισή τους το βράδυ της Τρίτης σε κατάστημα στο Ηράκλειο παριστάνοντας τις πελάτισσες.

Οι δύο γυναίκες, αφού διάλεξαν μια κρέμα προσώπου αξίας 20 ευρώ, έβγαλαν ένα χαρτονόμισμα των 200 ευρώ για να πληρώσουν. Φτάνοντας στο ταμείο, άρχισαν τα παζάρια ζητώντας έκπτωση 70%! Όταν δεν την πέτυχαν, ζήτησαν να αλλάξουν το προϊόν με ένα άλλο αξίας μόλις 5 ευρώ.

Αφού βούτηξαν με ταχυδακτυλουργικό τρόπο το χαρτονόμισμα, εισέπραξαν από την υπάλληλο ρέστα 195 ευρώ και έφυγαν άρον-άρον. Σαστισμένη από τη βιασύνη τους, η 18χρονη υπάλληλος άνοιξε το συρτάρι του ταμείου, συνειδητοποιώντας τι είχε συμβεί όταν είδε πως έλειπε το 200άρικο.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. άρχισαν να αναζητούν τις δύο γυναίκες, οι οποίες ωστόσο πρόλαβαν να... γίνουν καπνός. Η ΕΛ.ΑΣ. τις αναζητεί με βάση τις περιγραφές του θύματος, αλλά και τις εικόνες από τις κάμερες του καταστήματος που κατέγραψαν καρέ-καρέ τον τρόπο με τον οποίο έδρασαν οι χρυσοδάκτυλες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News