Ειδήσεις

Προφυλακίστηκε η 69χρονη συζυγοκτόνος (video)

Υποβασταζόμενη από αστυνομικούς, η συζυγοκτόνος από τη Σητεία πήρε το μεσημέρι το δρόμο για τη φυλακή. Μιλώντας στην "ΚΡΗΤΗ TV", χαρακτήρισε κακή στιγμή το έγκλημα που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής μέσα στο σπίτι της οικογένειας στη Σητεία.

Η ηλικιωμένη γυναίκα έχοντας πάντα στο πλευρό της τις δύο κόρες της, παρουσιάστηκε το μεσημέρι στην ανακρίτρια όπου κλίθηκε να εξηγήσει τα κίνητρα και τις ακριβείς συνθήκες της δολοφονίας που διέπραξε με θύμα το σύζυγό της.  

«Θόλωσα, δεν περίμενα να φτάσω σε αυτό το σημείο, αλλά δεν άντεξα άλλο», φέρεται να απάντησε στις επανειλημμένες ερωτήσεις της ανακρίτριας για το αν είχε άλλα περιθώρια αντίδρασης, αντί να φτάσει στο σημείο να κατακρεουργήσει τον 70χρονο με μπαλτά, αφού προηγουμένως είχε ρίξει πάνω του καυτό νερό.

Συντετριμμένες από τη διπλή, απίστευτη τραγωδία που ζουν με τον πατέρα τους νεκρό και τη μητέρα τους στη φυλακή, οι κόρες του ζευγαριού αρνήθηκαν να πουν οτιδήποτε για τα προβλήματα που φαίνεται να υπήρχαν ανάμεσα στο ζευγάρι, ενώ συνόδευσαν τα μητέρα τους μέχρι το περιπολικό με το οποίο μεταφέρθηκε στο σωφρονιστικό κατάστημα της Νεάπολης όπου αναμένεται να κρατηθεί.

Όπως εξηγεί ο συνήγορος της οικογένειας κ. Γιώργος Καραμανωλάκης «ήδη υποβλήθηκε αίτημα ώστε 69χρονη να εξεταστεί από ψυχίατρους όσο και ιατροδικαστή, προκειμένου να αποδειχτεί ο ισχυρισμός της υπεράσπισης ότι το θύμα την είχε κακοποιήσει νωρίτερα».

 

Έλλη Κοκάλη

Σχόλια