default-image

Λάβρος ο Μ. Καρχιμάκης κατά Ρουμελιώτη

Ελλάδα
Λάβρος ο Μ. Καρχιμάκης κατά Ρουμελιώτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον πρώην εκπρόσωπο της Ελλάδας στο ΔΝΤ, Παναγιώτη Ρουμελιώτη, καρφώνει το στέλεχος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Μιχάλης Καρχιμάκης. Ο κ. Καρχιμάκης αναφέρει συγκεκριμένα:

«Είπε ο κ. Ρουμελιώτης, σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, ότι κάποιοι στο εξωτερικό καθυστερούσαν το κούρεμα του ελληνικού χρέους μέχρι να ξεφορτωθούν τα ελληνικά ομόλογα, μιλώντας για Γαλλία και Γερμανία κυρίως.

Γιατί όμως ο Ρουμελιώτης δε ζητάει να ελεγχθεί λίγο πριν το κούρεμα του χρέους ποιοι -πιθανόν εγχώριοι- κάτοχοι ομολόγων ξεφορτώθηκαν, πούλησαν ελληνικά ομόλογα που είχαν πιθανά προνομιακή πληροφόρηση και εξασφάλισαν όλα τα λεφτά τους, ενώ όσοι κοινοί θνητοί κάτοχοι ομολόγων ελληνικού Δημοσίου, π.χ. μικροομολογιούχοι που δεν εγνώριζαν, έχασαν τα μισά;

Ονόματα και διευθύνσεις ας τα ελέγξει ο εισαγγελέας. Α, και κάτι άλλο που ξέχασα. Για κάτι τράπεζες που ζημίωσαν τη χώρα και τους φορολογουμένους, έχετε μήπως να πείτε κάτι;

Άλλα ξέχασα, μιλάτε για ό,τι σας βολεύει, ικανοποιώντας ταυτόχρονα και την εμπάθειά σας. Τους λόγους τους γνωρίζετε εσείς», καταλήγει ο Μιχάλης Καρχιμάκης στο σχόλιό του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News