default-image

Κυριακοπούλου: "Θέλουμε να γεμίσει το Παγκρήτιο"

Σπορ
Κυριακοπούλου: "Θέλουμε να γεμίσει το Παγκρήτιο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Diamond League της Νέας Υόρκης έζησε την απόλυτη «φιλική» μάχη με την Φαμπιάνα Μούρερ και κατάφερε να φτάσει στη δεύτερη θέση με άλμα στα 4,80 μέτρα στο επί κοντώ. Στην Κρήτη ο αγώνας θα είναι διαφορετικός. Μοναδικός στόχος θα είναι η νίκη.

Αν έρθει και η επίδοση, θα το απολαύσει και θα το αφιερώσει στο ελληνικό κοινό. «Θα πάω συντηρητικά. Αν κρίνω πως πρέπει να ξεκινήσω από χαμηλά θα το κάνω. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κατακτήσω την πρώτη θέση. Αν χρειαστεί να κυνηγήσω μεγάλη επίδοση, φυσικά και θα το κάνω. Θα είναι υπέροχο για μένα να αγωνιστώ μπροστά στο ελληνικό κοινό, να χαρίσω πολύτιμους βαθμούς στη χώρα μου και φυσικά να σημειώσω μια σπουδαία επίδοση», είπε η Κυριακοπούλου και συμπλήρωσε: «Είναι σημαντικό για εμάς να έχουμε δίπλα μας τον κόσμο. Ελπίζω το Παγκρήτιο να γεμίσει και εμείς να το χαρούμε ακόμη περισσότερο».

Η Κυριακοπούλου στη Νέα Υόρκη έκανε πολύ καλό αγώνα και παρά την κούραση του ταξιδιού, κατάφερε να ξεπεράσει τα 4,80 μέτρα, επίδοση που όμως της έδωσε τη δεύτερη θέση. «Ο αέρας ήταν πολύ δυνατός και μας ταλαιπώρησε αρκετά. Αυτός ήταν και ο λόγος που δυσκολεύτηκα στο 4,54 μ. Με την Μούρερ κάναμε πολύ καλό αγώνα το χαρήκαμε. Ωθούσε η μία την άλλη να ανέβει υψηλότερα. Γενικά έχουμε φιλική σχέση και περνάμε χρόνο παρέα στους αγώνες. Οπότε στον αγωνιστικό χώρο έχει ενδιαφέρον», είπε

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News