default-image

ΑΟΤ: "Ευχαριστώ" και πικρία από Κουτεντάκη

Ποδόσφαιρο
ΑΟΤ: "Ευχαριστώ" και πικρία από Κουτεντάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με δήλωσή του ο προπονητής Μιχάλης Κουτεντάκης ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε την περσινή περίοδο στον ΑΟΤ, τονίζοντας ότι ήταν μια χρονιά επιτυχημένη και με σημαντικό έργο, ενώ δεν έκρυψε την πικρία του για τον τρόπο και τα κριτήρια που οδήγησαν τη διοίκηση του Τυμπακίου στην απόφαση λήξης της συνεργασίας:

«Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές της ομάδος, τον εξαίρετο βοηθό μου, καθώς επίσης και όλους τους παράγοντες του συλλόγου, για την άριστη συνεργασία που είχα μαζί τους σε όλη την ποδοσφαιρική σεζόν. Ευχαριστώ επίσης και όλους τους οπαδούς και φίλαθλους του ΑΟΤ, για τη μεγάλη και σημαντική παρουσία και συμπαράστασή τους σε όλους τους αγώνες της ιστορικής μας ομάδος.

Τονίζω ιδιαίτερα ότι κατά τη διάρκεια της προπονητικής μου θητείας έζησα και χάρηκα μοναδικές και ευχάριστες ποδοσφαιρικές επιτυχίες, στο πιο δύσκολο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών. Θέλω να επισημάνω ακόμη ότι από τα αποτελέσματα που επιτυγχάνει μια ομάδα κρίνονται το έργο και η αξία των ποδοσφαιριστών, καθώς και αυτή του προπονητή της. Τα αποτελέσματα που επιτύχαμε, ιδιαίτερα σε εκτός έδρας δύσκολα παιχνίδια, αποδεικνύουν το επίπεδο της ομάδας και την αξία του έργου που διετελέσθη.

Πιστεύω ότι σε προσωπικό επίπεδο συνέβαλα σημαντικά στις επιτυχίες της ομάδας, καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια, ώστε να οργανώσω και να δημιουργήσω ένα αποτελεσματικό σύνολο, το οποίο μαζί με την αξία και το ταλέντο των ποδοσφαιριστών μας έφερε τα επιτυχή αποτελέσματα που καταγράφηκαν στο πρωτάθλημα.

Τέλος, αποχωρώντας από την ομάδα, διακατέχομαι από συναισθήματα αγάπης και σεβασμού προς το σύλλογό μας, αλλά ταυτόχρονα νιώθω και μεγάλη πικρία για τον τρόπο και τα κριτήρια που επέλεξαν οι παράγοντες να αποφασίσουν και να μου ανακοινώσουν τη λήξη της επιτυχούς αποδεδειγμένα συνεργασίας μας. Εύχομαι ολόψυχα στην ομάδα μας να έχει και στη συνέχεια επιτυχή πορεία και νικηφόρα αποτελέσματα πάντοτε, γιατί της αξίζουν πραγματικά. Ευχαριστώ και πάλι για την ευκαιρία που μου δώσατε και σας διαβεβαιώνω ότι η αγάπη και οι ευχές μου θα σας συνοδεύουν σε κάθε προσπάθειά σας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News