default-image

Στάθης: "Δε βγάζουμε λάθος λαγό από λάθος καπέλο"

Κρήτη
Στάθης: "Δε βγάζουμε λάθος λαγό από λάθος καπέλο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η γερμανική Κομαντατούρ επισείοντας τη ρήξη επιδιώκει να ρίξει την ελληνική κυβέρνηση. Δεκάρα δεν δίνουν αυτοί οι μαχαιροβγάλτες για το μέλλον της Ελλάδας, αν δε θα είναι έτσι όπως το έχουν σχεδιάσει οι ίδιοι». Τα παραπάνω λέει μιλώντας στο Ράδιο 9,84 και στον Γιώργο Σαχίνη ο δημοσιογράφος και σκιτσογράφος Στάθης Σταυρόπουλος.

Ο ίδιος σημείωσε ότι η κυβέρνηση επιδέχεται κριτικής για την επικοινωνιακή διαχείριση της διαπραγμάτευσης με την πολύ δημιουργική ασάφεια, την ώρα που πρέπει άμεσα να πει στο λαό όλη την αλήθεια και το τι συμβαίνει επί της ουσίας.

«Οι εταίροι και δανειστές έβγαλαν εκατομμύρια ευρώ από την κρίση στη Ελλάδα και ας μη προσποιούνται ότι πληρώνει δήθεν ο φορολογούμενος στη χώρα τους τη βοήθεια στην Ελλάδα», είπε.

Μίλησε και για τους εγχώριους «αυλικούς» των μνημονίων, σημειώνοντας ότι η αποκάλυψη από τον Παναγιώτη Ρουμελιώτη στη Επιτροπή της Βουλής για το Χρέος, πως Έλληνες δημοσιογράφοι εκπαιδεύονταν με χρήματα του ΔΝΤ για να υποστηρίζουν τα μνημόνια, αποδεικνύει πώς στήθηκε η προπαγάνδα του μονόδρομου στην Ελλάδα.

«Ο όρος "επώδυνη συμφωνία" θα σημάνει υπαναχώρηση και το ζήτημα είναι πλέον πως θα πάρει από τη λογική του Ευρωπαίου-"χασάπη" και κατά τα άλλα εταίρου χρόνο για να εφαρμόσει πολιτικές υπέρ του λαού και όχι μνημόνια». Ο Στάθης Σταυρόπουλος κατέληξε λέγοντας πως η Ευρώπη σήμερα επιστρέφει στο πιο αποκρουστικό της πρόσωπο με τα φαινόμενα του ακροφασισμού να καραδοκούν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News