Ειδήσεις

Τρίωση στάση αύριο σε ΠΑΓΝΗ και Βενιζέλειο

Τρίωρη στάση εργασίας αύριο το πρωί των εργαζόμενων σε Πανεπιστημιακό και Βενιζέλειο Νοσοκομεία από τις 8 έως τις 11 το πρωί.

Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν πως η κατάσταση στο νοσοκομεία γίνεται μέρα με τη μέρα όλο και πιο επικίνδυνη για τους εργαζόμενους και τους ασθενείς.

Γ. Χονδροζουμάκης: «Σήμερα δεν έχουμε ούτε λευκοπλάστ»

«Αναλώσιμα και λευκοπλάστ που δεν έχουμε σήμερα για παράδειγμα, πλήθος κόσμου που προσέρχεται στο νοσοκομείο γιατί δεν έχει λεφτά, εργαζόμενοι που καθημερινά λιγοστεύουν, υποσχέσεις και "θα" από τους κυβερνώντες, είναι η καθημερινότητα της υγείας και όλων μας. Δεν ξέρω πια τι να πω. Μόνο ότι η υγεία δεν μπορεί να περιμένει».

Το παραπάνω ανέφερε στο Ράδιο 9,84 ο πρόεδρος των εργαζόμενων από το Βενιζέλειο Γιώργος Χονδροζουμάκης.

Κ. Θεοδοσάκης: «Διαχειριζόμαστε τη μιζέρια μας στα νοσοκομεία»

«Διαχειριζόμαστε τη μιζέρια μας. Ο όγκος δουλειάς και η εντατικοποίηση συνεχώς αυξάνονται. Δεκάδες άδειες και ρεπό είναι στον αέρα για την πλειοψηφία των εργαζόμενων. Οι εξαγγελίες για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού μόνο σαν κοροϊδία ακούγεται», επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι στο ΠΑΓΝΗ.

Σύμφωνα με τον Κυριάκο Θεοδοσάκη οι εργαζόμενοι θα έχουν μια νέα συνάντηση και με το ΔΥΠΕάρχη Κρήτης διεκδικώντας το καλύτερο για την υγεία, τους πολίτες και τους εργαζόμενους.

Σχόλια