default-image

"Η ΑΕΚ έχει κάνει την καλύτερη πρόταση για Σκόκο"

Ποδόσφαιρο
"Η ΑΕΚ έχει κάνει την καλύτερη πρόταση για Σκόκο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο εκπρόσωπος του Νάτσο Σκόκο, στο RadioLexia και την εκπομπή Radio BA Leprosa, που είναι οπαδική εκπομπή της Νιούελς Ολντ Μπόις. Ο Φαμπιάν Σολντίνι μίλησε για το μέλλον του Αργεντινού άσου και όχι απλώς αποκάλυψε ότι υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση από την ΑΕΚ, αλλά τόνισε ότι είναι με διαφορά η καλύτερη που έχει κατατεθεί.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε ο σταθμός στο Twitter του, ο Σολντίνι είπε αρχικά ότι: «Ο πρόεδρος της ΑΕΚ θέλει να στείλει εδώ τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας του για να πάρει τον Νάτσο» και συμπλήρωσε πως: «Η πρόταση από την Ελλάδα είναι με διαφορά η καλύτερη, γιατί η ΑΕΚ έχει έναν μεγιστάνα. Ο Νάτσο είναι η... αδυναμία του». Επίσης, αποκάλυψε ότι προσφορά για τον Σκόκο έχει κάνει και η Πούμας.

Βέβαια, μπορεί η πρόταση της ΑΕΚ να είναι η καλύτερη, όπως ανέφερε ο Σολντίνι, όμως δεν πρόκειται για μια εύκολη μεταγραφή. Ο ατζέντης τόνισε ότι ούτε η Νιούελς έχει πρόθεση να πουλήσει τον Σκόκο, ούτε ο ίδιος να φύγει. Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι δηλώσεις έγιναν σε εκπομπή που απευθύνεται στους οπαδούς της ομάδας του Μπουένος Άιρες...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News