default-image

Δανέλλης σε Πανούση: "Διόλου τυχαία η επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ."

Κρήτη
Δανέλλης σε Πανούση: "Διόλου τυχαία η επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστολή, με την οποία εκφράζει τα συγχαρητήριά του γενικά προς το Σώμα των αστυνομικών και ιδιαίτερα προς εκείνους που έλαβαν μέρος στην επιτυχημένη επιχείρηση σύλληψης των ληστών του κοσμηματοπωλείου στη Χερσόνησο, απευθύνει προς τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, καθηγητή κ. Γιάννη Πανούση, ο βουλευτής Ηρακλείου του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης.

Στην επιστολή, ο βουλευτής παράλληλα υπενθυμίζει ένα πάγιο αίτημα των φορέων της Χερσονήσου που δεν είναι άλλο από την ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος της περιοχής.

Αναλυτικά ο βουλευτής αναφέρει:

«Αγαπητέ κύριε υπουργέ,

Τη νύχτα της περασμένης Παρασκευής έλαβε χώρα στην Κρήτη μια ένοπλη ληστεία τόσο θρασεία, όσο κανείς μας δεν μπορούσε να φανταστεί. Στόχος το χρυσοχοείο της ξενοδοχειακής "ναυαρχίδας" της Χερσονήσου, όπου χτυπά η καρδιά του τουρισμού στην Κρήτη.

Το αίσιο τέλος, η εξουδετέρωση και σύλληψη των δραστών, δίχως να κινδυνέψει η ζωή ή η ασφάλεια ενοίκων και προσωπικού του ξενοδοχείου, δεν οφείλεται στο τυχαίο. Παρά τις δύσκολες και αντίξοες συνθήκες εργασίας του προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ., παρά την κλιμακούμενη τα τελευταία χρόνια απαξίωση της υλικοτεχνικής υποδομής και τη συρρίκνωση των δυνάμεών της, η προετοιμασία και η εκτέλεση της επιτυχούς αντιμετώπισης της εγκληματικής αυτής ενέργειας απέδειξε επαγγελματισμό, μεθοδικότητα και επιχειρησιακή ετοιμότητα.

Κύριε υπουργέ, παρακαλώ δεχτείτε τα συγχαρητήριά μου για το Σώμα της ΕΛ.ΑΣ., ιδιαιτέρως, δε, για όσους συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχία. Την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, την Ομάδα Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος και βεβαίως τους συμμετέχοντες στην επιχείρηση.

Με την ευκαιρία σας υπενθυμίζω την από 11/6/2015 αναφορά μου σε εσάς, σχετικά με το δραματικό αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου Χερσονήσου για την αναγκαιότητα άμεσης και ουσιαστικής ενίσχυσης του Α.Τ. Χερσονήσου. Αίτημα πάγιο και διαχρονικό της δημοτικής Αρχής και των φορέων του τόπου.

Με τιμή,

Σπύρος Δανέλλης, βουλευτής Ηρακλείου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News