default-image

Φεύγουν αρκετοί από την ΑΕΚ της Σούπερ Λίγκας

Ποδόσφαιρο
Φεύγουν αρκετοί από την ΑΕΚ της Σούπερ Λίγκας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολλές αναμένονται να είναι οι αποχωρήσεις από το υπάρχον ρόστερ της ΑΕΚ ενόψει της παρουσίας της στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Στο… φουλ δουλεύουν στο μεταγραφικό μέτωπο στην ΑΕΚ μετά την άνοδο της ομάδας στην πρώτη κατηγορία. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν αποκτήσει ήδη τους Αντρέ Σιμόες και Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο, ενώ δεδομένες θεωρούνται και οι μεταγραφές των Κυριάκου Ανδρεόπουλου και Ρόναλντ Βάργκας.

Όπως είναι φυσικό, αρκετοί θα είναι οι ποδοσφαιριστές από το φετινό ρόστερ που δεν θα έχουν θέση στην ομάδα της νέας περιόδου. Από τη θέση του τερματοφύλακα, ο Φώτης Καραγκιολίδης αναμένεται να μείνει ελεύθερος καθώς δεν υπολογίζεται για του χρόνου.

Κάτι ανάλογο ισχύει και με τον Γιώργο Σαρρή ο οποίος δεν … έδεσε με τον Τραϊνό Δέλλα. Από το χώρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, δύσκολο προβλέπεται το μέλλον των Αλεξάντερ Ντακόλ και Μάρκου Ντούνη.

Από εκεί και πέρα, ο Βασίλης Ρόβας είναι στο… 50-50 για την παραμονή του, ενώ από την πλευρά του ο Μακόλεϊ Κρισάντους δύσκολα θα βρεθεί για δεύτερη σεζόν στην Ένωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News