default-image

"Τσακωτοί" δύο ακόμη στο αεροδρόμιο για πλαστά έγγραφα

Κρήτη
"Τσακωτοί" δύο ακόμη στο αεροδρόμιο για πλαστά έγγραφα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι επιχειρήσεις παράνομης εξόδου από τη χώρα συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Αυτή τη φορά πιάστηκαν στον έλεγχο του αεροδρομίου με πλαστά χαρτιά δύο υπήκοοι Συρίας που ήταν έτοιμοι να ταξιδέψουν για Βέλγιο και Γερμανία…

Πιο αναλυτικά, συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο "Ν. Καζαντζάκης", από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, δύο υπήκοοι Συρίας ηλικίας 42 και 60 ετών για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, κατόπιν συντονισμένων ενεργειών και δράσεων αλλά και εφαρμογής ειδικού σχεδίου για την καταπολέμηση της παράνομης εξόδου μεταναστών από τη χώρα, χθες (14.06.2015) το πρωί, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, ο 42χρονος επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Συρίας προκειμένου να αναχωρήσει από τη χώρα με προορισμό το Βερολίνο Γερμανίας.

Επιπλέον το απόγευμα της ίδιας ημέρας συνελήφθη και ο 60χρονος υπήκοος Συρίας, διότι επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Βελγίου, προκειμένου να αναχωρήσει από τη χώρα με προορισμό τις Βρυξέλλες Βελγίου.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News