Ειδήσεις

Εύσημα Ένωσης Ρεθύμνου για την επιτυχία των αστυνομικών

Συγχαρητήρια στους συναδέλφους τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην επιτυχή επιχείρηση για τη σύλληψη των δραστών που αποπειράθηκαν να ληστέψουν την περασμένη Παρασκευή το κοσμηματοπωλείο του ξενοδοχείου "Creta Maris", στη Χερσόνησο, απευθύνουν με επιστολή τους τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ρεθύμνου, που καλούν τη διοίκηση του Σώματος να στηρίξει «τους πρωταγωνιστές ήρωες αστυνομικούς και να τους απονείμει αυτά που τους αρμόζουν».

Ολόκληρη η συγχαρητήρια επιστολή έχει ως εξής:

«Η Ένωσή μας εκφράζει από καρδιάς τα θερμά συγχαρητήρια στους συναδέλφους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην απόλυτα επιτυχή αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό, τη σύλληψη και τον αφοπλισμό των τριών αδίστακτων κακοποιών, οι οποίοι προηγουμένως είχαν πραγματοποιήσει ένοπλη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο κεντρικού ξενοδοχείου στην περιοχή της Χερσονήσου Ηρακλείου, την 12η/6/2015 κατά τις βραδινές ώρες.

Χάρη στον επαγγελματισμό που υπέδειξαν οι συνάδελφοι, σε συνδυασμό με την άριστα σχεδιασμένη επιχείρηση, επετεύχθη το επιθυμητό αποτέλεσμα, για το καλό της κοινωνίας και του τόπου μας, καταφέροντας καίριο χτύπημα σε βάρος του οργανωμένου εγκλήματος που μαστίζει το νησί μας και που κατά το παρελθόν μας έχει στοιχίσει ακόμα και ανθρώπινες ζωές.

Καλούμε τη διοίκηση του σώματος να στηρίξει τους πρωταγωνιστές ήρωες αστυνομικούς και να τους απονείμει αυτά που τους αρμόζουν.

Για ακόμα μία φορά, οι συνάδελφοί μας αστυνομικοί, παρά τα πυρά που δέχονται, απέδειξαν ότι έχουν την ικανότητα να αντεπεξέλθουν ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες».

Σχόλια