default-image

"Όχι" στη μετακίνηση παθολόγων σε Ιεράπετρα

Κρήτη
"Όχι" στη μετακίνηση παθολόγων σε Ιεράπετρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων Εργαζομένων των Νοσοκομείων Αγίου Νικολάου, Σητείας και Νεάπολης του νομού Λασιθίου εκφράζουν την αντίθεσή τους στην προσπάθεια μετακίνησης παθολόγων από τα νοσοκομεία του νομού προς την Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα λειτουργίας.

«Η τακτική των μετακινήσεων ιατρών στα Νοσοκομεία-ΚΥ του νομού μας», αναφέρουν σε σχετική τους ανακοίνωση, «απορρυθμίζει τις δομές με κίνδυνο να υποβαθμιστεί η λειτουργία ακόμα και των λίγων κλινικών που λειτουργούν ομαλά το τελευταίο διάστημα, επισημαίνουν».

Με τις μετακινήσεις, όπως λένε, «όχι μόνο δε λύνονται τα προβλήματα των Νοσοκομείων-Κ.Υ. του νομού, αλλά μεγεθύνονται».

«Ζητούμε», σημειώνουν στην ανακοίνωση τους, «από όλους τους θεσμικούς φορείς της υγείας και της κοινωνίας στο νομό Λασιθίου να εκφράσουν την αντίθεσή τους σε τέτοιου είδους λογικές και δηλώνουμε έτοιμοι για κοινούς αγώνες στην κατεύθυνση της διεκδίκησης της στελέχωσης των νοσοκομείων με μόνιμες θέσεις ιατρών και προσωπικού».

Την ανακοίνωση υπογράφουν τα μέλη των Συλλόγων Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, Νοσοκομείου-Κ.Υ. Σητείας και Νοσοκομείου-Κ.Υ. "Διαλυνάκειο".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News