Ειδήσεις

69χρονη έσφαξε τον άνδρα της με μπαλτά στη Σητεία

Με... χασάπικο  μπαλτά  και  με μαχαίρι,  69χρονη σκότωσε τον 79χρονο σύζυγό της στη Σητεία,  αφού του κατάφερε με  ιδιαίτερη αγριότητα  πάρα πολλές πλήξεις  στο κεφάλι, στο στήθος και στα χέρια.

Από την αυτοψία που έκανε στο σπίτι των ηλικιωμένων η ιατροδικαστής, μια ανατριχιαστική λεπτομέρεια που διαπίστωσε μακροσκοπικά η ίδια, δείχνει ότι η συζυγοκτόνος ήθελε να εκδικηθεί τον 79χρονο  άντρα της, για πράξεις του,  που της είχαν προφανώς αφήσει πολλές "ανίατες" πληγές στην ψυχή της.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η 69χρονη μητέρα δύο κοριτσιών, εκτός από τα πολλαπλά χτυπήματα που κατάφερε στο κεφάλι, στο στήθος και στα χέρια του 79χρονου, τον  περιέλουσε επίσης με καυτό νερό και του προκάλεσε εγκαύματα στα γεννητικά όργανα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έγιναν γνωστά, το άγριο έγκλημα που συγκλονίζει την κοινωνία της Σητείας, έγινε γύρω στις 5 το  πρωί  της Κυριακής, στην περιοχή της Ξεροκαμάρας, κοντά στο Νοσοκομείο της πόλης, την ώρα που το θύμα κοιμόταν στο  σπίτι του.

Η 69χρονη συζυγοκτόνος μετά την αποτρόπαιη πράξη της, δεν προσπάθησε να διαφύγει, αλλά πήγε αμέσως στο Αστυνομικό Τμήμα  Σητείας και παραδόθηκε στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, ομολογώντας ότι σκότωσε τον άνδρα της, και περιγράφοντας μάλιστα με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τον τρόπο.

Ο 79χρονος ήταν συνταξιούχος αυτοκινητιστής ενώ η σύζυγός του διατηρούσε πριν συνταξιοδοτηθεί κυλικείο στη Σητεία.

Όσοι γνωρίζουν τους πρωταγωνιστές αυτού του Σητειακού δράματος, εκφράζουν την έκπληξη τους στο άκουσμα της είδησης, γιατί και οι δύο είχαν εργαστεί σκληρά να μεγαλώσουν τα παιδιά τους, χωρίς να δίνουν δικαιώματα για σχόλια σε κανέναν,  με άσχημες συμπεριφορές  που ενδεχομένως ελάμβαναν χώρα σε δημόσιους χώρους.

Σίγουρα  οι Σητειακοί δε γνώριζαν τι διαδραματιζόταν μέσα στο σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού.

Η 69χρονη συζυγοκτόνος φέρεται να έχει πει στους αστυνομικούς ότι υπέμενε πολλά στα 40 χρόνια του γάμου τους, ότι οι καβγάδες τους ήτανε συχνοί, και ότι δεν μπορούσε να  αντέξει άλλο το σύζυγό της.

Η Ιατροδικαστική Υπηρεσία του ΠΑΓΝΗ θα διενεργήσει τη νεκροψία νεκροτομή στον 79χρονο, ενώ η ταφή του θα γίνει την Τρίτη στην πόλη της Σητείας.

Η 69χρονη με τη σχηματισθείσα σε βάρος της δικογραφία θα οδηγηθεί  στον εισαγγελέα Λασιθίου.

Νίκος Πετάσης

Σχόλια