default-image

Το 5ο Matala Beach Festival είναι εδώ!

Κρήτη
Το 5ο Matala Beach Festival είναι εδώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

To Matala Beach Festival είναι γεγονός: οι φίλοι του, παλιοί και καινούργιοι, γονείς με παιδιά, νέοι κάθε ηλικίας, γενιάς αλλά και εθνικότητας γίνονται όλοι μία μεγάλη παρέα και απολαμβάνουν τη φύση, το φαγητό, τη φιλοξενία και φυσικά την καλή μουσική!

Χαρά, αγάπη, ξεγνοιασιά, χορός, τραγούδι, κέφι, ελευθερία.

Το 5ο Matala Beach Festival είναι εδώ!

Ημέρα πρώτη: Παρασκευή 19 Ιουνίου

17:00: Το πρόγραμμα ξεκινά με Alan Dalon και Doors Tribute (Moonlight Overdrive)

17:00 // Alan Dalon: Με "άλλα ντ' αλλων" διάθεση και "Alain Delon" γοητεία, οι Alan Dalon, με δύο κιθάρες και κρουστάκια, σας καλωσορίζουν στο Matala Beach Festival: διασκευές από swing, jazz, blues ηχοχρώματα αλλά και δικές τους συνθέσεις, σε ένα πρόγραμμα που περικλείει από Michael Jackson, Vaya con Dios, μέχρι Άσιμο, Χιώτη, Χατζιδάκι!  

18:15 // Doors tribute (Moonlight Overdrive): 40 χρόνια μετά τη διάλυση των θρυλικών Doors, οι Moonlight Overdrive αναπαράγουν τον ήχο τους και μας κάνουν να ανατριχιάζουμε από το βάθος και την πολλαπλότητα της διάστασής τους!

19:45: Τη σκυτάλη παίρνει το πιο δυναμικό τρίο: Παπαδόπουλος, Ζιώγαλας και Γιοκαρίνης!

Οι τρεις ζωντανοί θρύλοι του ελληνόφωνου έντεχνου και Rock τραγουδιού, Λάκης Παπαδόπουλος, Νίκος Ζιώγαλας και Γιάννης Γιοκαρίνης, ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν ένα μοναδικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει όλες με τις γνωστές μεγάλες επιτυχίες τους: "Ο Κουρσάρος", "Σαν σταρ του σινεμά", "Νοσταλγός του Rock'N'Roll", "Γυριστρούλα", "Βασιλική", "Ευλαμπία", "Πάρε με απόψε", "Μενεξεδιά", "Τσικαμπούμ" και τόσα άλλα..!

22:00: Το κέφι απογειώνεται με Dub Inc & Imam Baildi!

22:00 // Dub Inc: Η κορυφαία ευρωπαϊκή μπάντα της world reggae μουσικής σκηνής έρχεται για να μας ξεσηκώσει με τη μοναδική ενέργεια των τραγουδιών τους! Με πηγή έμπνευσης τα ανθρώπινα δικαιώματα, οι Dub inc θα μας παρασύρουν με τις μοναδικές τους μελωδίες σε ένα live άνευ προηγουμένου!

23:45 // Imam Baildi: Η συνταγή είναι γνωστή και δοκιμασμένη πλέον σε κάθε είδους κοινό: 8 άτομα επί σκηνής συνδυάζουν τη μοναδική ατμόσφαιρα των παλιών ελληνικών τραγουδιών με τις δικές τους μουσικές παρεμβάσεις. Ο Ζαμπέτας συναντά το hip-hop, το μπουζούκι φλερτάρει με το electro swing, τα βαλκανικά πνευστά μιξάρονται με latin ενορχηστρώσεις και η νοσταλγική φωνή της Ρένας Μόρφη εναλλάσσεται με την εκρηκτική σκηνική παρουσία του MC Yinka.

Ημέρα δεύτερη: Σάββατο 20 Ιουνίου

Η δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ εγγυάται ξέφρενο χορό και κέφι!

17:00: Το απόγευμα, μαζευόμαστε για να ξεκινήσουμε το μουσικό μας ταξίδι με τους Alone Together, Everdie αλλά κι ένα εξαιρετικό Pink Floyd Tribute.

17:00 // Everdie: Το ροκ συγκρότημα που θα σας μυήσει στην ελληνική και ξένη, καλή ροκ μουσική!

18:15 // Alone Together: Ένα μουσικό ταξίδι στη δεκαετία των 60s και 70s με τραγούδια αγαπημένα από καλλιτέχνες-ορόσημο όπως οι Jimi Hendrix,Ten Years After, Cream, ZZ Top κ.ά.

19:45 // Pink Floyd Tribute (Backtrackin'): Αφεθείτε στη σαγήνη των Pink Floyd από τους ειδικούς! Το συγκρότημα που καταφέρνει και μεταφέρει στο έπακρο τη φευγάτη ατμόσφαιρα, τον ταξιδιάρικο ήχο και την ποιότητα των τραγουδιών των Pink Floyd.

21:30: O ήλιος δύει και η νύχτα παίρνει το πιο όμορφο ηχό-χρώμα. Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Tonis Sfinos αποτελούν την εγγύηση για μία βραδιά αξέχαστη!

21:30 // Νίκος Πορτοκάλογλου: Όλα όσα μας έχουν κάνει να αγαπήσουμε τον Νίκο Πορτοκάλογλου θα είναι εκεί. Χαρακτηριστικά ακόρντα και δυνατές μελωδίες, στίχοι που όλοι έχουμε ψιθυρίσει, ένταση και λυρισμός, δύση και ανατολή, παρεΐστικη ατμόσφαιρα σε ένα πάρτι για νέους όλων των ηλικιών.

23:45 // Tonis Sfinos: Νέος αγέρα φύσηξε στα πανιά μας… ο Τόνι είναι εδώ και θα μας κάνει όλους παιδιά των λουλουδιών με κόπιραϊτ T.S. και μόνο για άλλη μια χρονιά στο μαγικό Matala Beach Festival! Αν αποφασίσετε να βάλετε ρούχα (προαιρετικόννν!!!) προτιμήστε κελεμπίες, κρόσσια και κουδούνια! Φλάουερ Πάουερ πίριοντ χαζ μπιγκάν!!!!

Ημέρα τρίτη: Κυριακή 21 Ιουνίου

Στο Matala Beach Festival ο χρόνος σταματά και αποκτά άλλη διάσταση. Η τρίτη και τελευταία μέρα του Φεστιβάλ έρχεται για να μας το θυμίσει!

17:00: Νεανικές μπάντες ξεκινούν δυναμικά την τελευταία μας ημέρα.

17:00 // Mojo Tooth: Θα σας διασκεδάσει με τραγούδια και μελωδίες από το χώρο του ροκ της δεκαετίας του '70 και του ηλεκτρικού μπλουζ!

18:15 // Crossroads: Θα σας ξεσηκώσουν με εξαίσιες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών από κλασικό και hard rock.

19:30 // Sbaraquack: Funk μουσικεiς, Rock 'n' Roll διαθεiσεις, Disco φιγουiρες σε ένα non-stop χορευτικό πρόγραμμα με χιούμορ εντός και εκτός των κομματιών με frontman τον Δημήτρη "Πάπια" Σκούρτη.

21:15: Ακολουθούν 4 καλλιτέχνες, αγαπημένοι από διαφορετικές δεκαετίες που μας αποδεικνύουν ότι ευτυχώς η μουσική δεν έχει ούτε όρια ούτε ηλικία…

21:15 // Ησαΐας Ματιάμπα - Μύρωνας Στρατής: Σε μια διαδρομή που ξεκινά από δυνατές rock κιθάρες και λοξοκοιτάζει την disco, οι δύο νεαροί τραγουδοποιοί παρουσιάζουν τα δυνατά προσωπικά τους τραγούδια και ξαφνιάζουν με αναπάντεχες διασκευές. Dance εκρήξεις, rock'n'roll επιδρομές, kitscherella αιφνιδιασμοί, λάτιν ανορθόδοξος πόλεμος, ρουκέτες από τα 90's… πάνω απ' όλα… και όλα για όλα… κανείς δε θα μείνει αλώβητος ή τουλάχιστον καθιστός!

23:00 // Κώστας Μπίγαλης - Πωλίνα: Τα μυθικά 80's, από όλους μας λατρεμένα, παίρνουν σάρκα και οστά στα Μάταλα. Ένα live ανελέητο - greatest hits με την Πωλίνα και τον Μπίγαλη που σημάδεψαν ανεξίτηλα με τις αγέραστες επιτυχίες τους τα "καλύτερά" μας χρόνια. Η βραδιά προμηνύεται μεγάλη και άκρως χορευτική - και πού ξέρετε, κοιτώντας γύρω-γύρω, ίσως και να δείτε τον παιδικό σας έρωτα ή το εφηβικό εκείνο φλερτ που σταμάτησε απότομα. Μπορεί να έρθει η στιγμή του!

Το party… όμως δε σταματά στα live!

Μοναδικά dj sets συμπληρώνουν το παζλ της απόλυτης διασκέδασης από το πρωί… μέχρι το επόμενο πρωί!

Square Stage

Παρασκευή 19 Ιουνίου:

11:00 - 17:00: music by kissfm

17:00 - 20:00: Dj sets

20:00 - 21:30: Neil Young Cover by Fabio Zappone

21:30 - 23:30: Μουσικό Σχήμα "ΕΡΑΝ"

Σάββατο 20 Ιουνίου:

11:00 - 17:00: music by kiss fm

17:00 - 21:00: Dj sets

21:00 - 22:30: ELVIS SHOW by  Emmanuel HENRY JOHNES

22:30 - 00:30: ACOUSTIC ROCK BY ANDREAS SOUTIS

Κυριακή 21 Ιουνίου:

11:00 - 17:00: music by kiss fm

17:00 - 20:00: Dj sets

20:00 - 21:30: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ (ΝΑΝΤΗΣ)

21:30 - 00:30: ΔΙΑΒΑΤΕΣ

Παράλληλες δραστηριότητες

Θεατρικό παιχνίδι, Body Painting, Γιόγκα, Zumba και η πιο δημιουργική ανακύκλωση "Trash Music Stall" είναι κάποιες από τις επιλογές για όσους θέλουν και κάτι παραπάνω από βουτιές και… χορό!

Πιο συγκεκριμένα: η Music & Body Αrt Tent σας περιμένει και τις 3 ημέρες του Φεστιβάλ για θεατρικό παιχνίδι (10:00-12:00) και face & body painting, trash music stall, message boards (12:00-21:00).

Για το σαββατοκύριακο προβλέπονται μαθήματα μαθήματα Zumba & Body Attack by My Life Gym (13:30-14:30) και γιόγκα (16:30).

Today is life... Tomorrow never comes

Η είσοδος για τις συναυλίες και τις δραστηριότητες του Φεστιβάλ είναι ελεύθερη, ενώ το camping κοστίζει 9 ευρώ το άτομο (για το τριήμερο). Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εφοδιαστείτε με μαγιό, πετσέτες, αντηλιακά, την καλή σας διάθεση και να επιλέξετε πώς θα περάσετε το τριήμερο αυτό: είτε σε κάμπινγκ είτε σε δωμάτιο ή ξενοδοχείο, ο Δήμος Φαιστού έχει πληθώρα επιλογών, καλύπτοντας κάθε ανάγκη αλλά και... κάθε budget! Οργανωθείτε έγκαιρα για τη διαμονή σας και απολαύστε ήλιο, θάλασσα, θετική ενέργεια και αδιάκοπη καλή μουσική!

Ο Δήμος Φαιστού σας καλωσορίζει στο Matala Beach Festival και σας υπόσχεται μία εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη!

Πληροφορίες για το Φεστιβάλ

Διοργάνωση: Μάταλα Μονομετοχική Δημοτική Α.Ε. Δήμου Φαιστού

Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης

Τιμές εισιτηρίων: Ελεύθερη είσοδος

Μετακίνηση: Μπείτε στην επίσημη σελίδα του Φεστιβάλ και ενημερωθείτε για όλους τους τρόπους μετακίνησής σας, καθώς επίσης και για όλα τα χρήσιμα τηλέφωνα που τυχόν χρειαστείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες, μείνετε συντονισμένοι στο www.facebook.com/matalabeachfestival και www.matalabeachfestival.org

Μέγας Χορηγός: Fix Hellas

Χορηγοί επικοινωνίας:

"ΚΡΗΤΗ TV" | "Νέα Κρήτη" | Ηράκλειο 98,4 Radio |kiss 9.61 Crete |Alphanews 106,2 |Music Club 105,8 | Ράδιο Μοίρες | Ερωτόκριτος | 98,7 Sfera | Αντίλαλος Μεσαράς | mycreteguide.com | nowherakleion.com

Mega Channel | Star Κεντρικής Ελλάδος | Ράδιο Ερωτικός | Joy Radio | Ert Open.com | Mindradio.gr | e-radio | life.gr | skywalker | prasinizo.gr | beater.gr- orathessaloniki.gr | patrasevents.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News