default-image

"Λούνα παρκ ανακύκλωσης" για μικρά παιδιά

Κρήτη
"Λούνα παρκ ανακύκλωσης" για μικρά παιδιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 9ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Απορριμμάτων που θα γίνει στη Χερσόνησο, ο Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Φο.Δ.Σ.Α.) Βόρειας Πεδιάδας Α.Ε. διοργανώνει δράση ανακύκλωσης για παιδιά την ερχόμενη Πέμπτη, υπό τον τίτλο "Λούνα παρκ ανακύκλωσης".

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, που καλούν τα μικρά παιδιά να λάβουν μέρος στη δράση έξω από το συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου "Creta Maris" από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι (ώρα προσέλευσης 9:30), «η κινητήρια δύναμη γνώσης και παραδειγματισμού των μεγάλων παιδιών απέναντι στο φλέγον ζήτημα της ανακύκλωσης είναι οι μικροί μας φίλοι. Τους καλούμε λοιπόν να λάβουν μέρος στο "Λούνα παρκ ανακύκλωσης"».

Σημειώνεται ότι το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Απορριμμάτων θα γίνει από τις 18 έως τις 20 Ιουνίου, στο ξενοδοχείο Creta Maris στη Χερσόνησο, υπό την αιγίδα του υπουργείου Περιβάλλοντος με συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Χερσονήσου, του Φο.Δ.Σ.Α. Βόρειας Πεδιάδας Α.Ε. ΟΤΑ και του Πανελληνίου Δικτύου των Φο.Δ.Σ.Α.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News