Ειδήσεις

Συγχαρητήρια Ένωσης Αστυνομικών για τη σύλληψη των ληστών

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου εξέδωσε το Σάββατο ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τους αστυνομικούς που έλαβαν μέρος στην επιχείρηση σύλληψης των επικίνδυνων κακοποιών που επιχείρησαν το βράδυ της Παρασκευής να ληστέψουν το κοσμηματοπωλείο του ξενοδοχείου "Creta Maris" στη Χερσόνησο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου συγχαίρει θερμά και ευχαριστεί τους συναδέλφους αστυνομικούς οι οποίοι συμμετείχαν στην επιχείρηση σύλληψης των τριών επικίνδυνων κακοποιών, κατά τη διάρκεια ένοπλης ληστείας σε κοσμηματοπωλείο κεντρικού ξενοδοχείου της Χερσονήσου, βραδινές ώρες της 12ης-06-2015. Για άλλη μία φορά, οι Έλληνες αστυνομικοί, και ιδιαίτερα οι αστυνομικοί της Κρήτης, παρά τον πόλεμο που δέχονται τον τελευταίο καιρό αλλά και τις αντίξοες συνθήκες κάτω από τις οποίες καλούνται να εργαστούν, αφιερώνοντας χρόνο πέραν του ωραρίου και σε βάρος της προσωπικής τους ζωής και των οικογενειών τους, απέδειξαν ότι ακόμα και ριψοκινδυνεύοντας την ίδια τους τη ζωή κρατούν υψηλά το αίσθημα της ευθύνης απέναντι στους πολίτες, σημειώνοντας ακόμα μία τεράστια επιτυχία κατά του οργανωμένου εγκλήματος που μαστίζει τον τόπο μας.

Είναι μία απάντηση σε όσους αμφισβητούν την επικινδυνότητα του επαγγέλματός μας, αλλά και του ρόλου μας στη σημερινή κοινωνία, την οποία κοινωνία καλούμε να σταθεί αρωγός στο δύσκολο αγώνα μας.

Τα αφτιά μας παραμένουν κλειστά σε σειρήνες που προσπαθούν να υποτιμήσουν το έργο μας. Οι αστυνομικοί αυτοί που δίνουν τη ζωή τους για όλους μας θα είναι ο οδηγός μας και ευχή όλων μας είναι οι επιτυχίες του Σώματος να συνεχιστούν με γνώμονα την ασφάλεια των πολιτών.

Η Ένωσή μας θα είναι στο πλευρό αυτών των συναδέλφων και είμαστε σίγουροι ότι η φυσική και πολιτική ηγεσία θα σταθεί δίπλα τους, θα τους προστατέψει και θα τους επιβραβεύσει όπως οφείλει.

Συγχαρητήρια, μας κάνατε υπερήφανους, να είστε πάντα δυνατοί και υγιείς για να συνεχίσετε το δύσκολο έργο σας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Υ.Ν.Η.

Ο πρόεδρος Πικράκης Γεώργιος

Ο γενικός γραμματέας Λαγουδάκης Εμμανουήλ».

Σχόλια