default-image

Στο Ηράκλειο η Λιάνα Κανέλλη

Στο Ηράκλειο η Λιάνα Κανέλλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για όλους και για όλα μίλησε και χωρίς - όπως πάντα άλλωστε - να μασάει τα λόγια της η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη από το Ηράκλειο όπου βρίσκεται στο πλαίσιο της πολιτικής δραστηριότητας της Κ.Ο. της περιοχής.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_e2kcg8tp/

Μιλώντας για τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ, τόνισε πως η κυβέρνηση προβαίνει «σε υποχωρήσεις των υποχωρήσεων» και πως τις επιπτώσεις εκ νέου θα τις πληρώσουν οι χαμηλόμισθοι και χαμηλοσυνταξιούχοι.

Κατά τη συνέντευξη Τύπου στο Πολύκεντρο Νεολαίας ανέφερε μεταξύ άλλων πως η κυβέρνηση «διαπραγματεύεται στο στρατόπεδο του "εχθρού"» και πως δεν είναι επιχείρημα το ότι «αλλιώς τα περίμεναν και αλλιώς τα βρήκαν».

Η βουλευτής χαρακτήρισε το ΚΚΕ «καταφύγιο και φιλική κορφή για εργαζόμενους και συνταξιούχους που έχουν μπει στο στόχαστρο», την ώρα που η κρίση συνεχίζει την αειφόρο κερδοφορία των πλουτοκρατών.

Η κ. Λιάνα Κανέλλη θα συνεχίσει την περιοδεία και τις ομιλίες της σε Αρχάνες και Τυμπάκι, σήμερα και αύριο.

Συγκεκριμένα, στις 7:30 μ.μ. σήμερα θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην πλατεία Αρχανών με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ, ενώ αύριο Κυριακή 14 Ιουνίου, στις 8 μ.μ., θα βρεθεί στην πλατεία Τυμπακίου, όπου θα γίνει εκδήλωση με θέμα "Ο περιφερειακός χωροταξικός σχεδιασμός και η πρόταση του ΚΚΕ", όπου θα μιλήσει ο Μανώλης Συντυχάκης, μέλος της Ε.Π. Κρήτης του ΚΚΕ και βουλευτής Ηρακλείου.

Μαρία Μαυρομάτη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News