Ειδήσεις

Στο Ηράκλειο η Λιάνα Κανέλλη

Για όλους και για όλα μίλησε και χωρίς - όπως πάντα άλλωστε - να μασάει τα λόγια της η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη από το Ηράκλειο όπου βρίσκεται στο πλαίσιο της πολιτικής δραστηριότητας της Κ.Ο. της περιοχής.

Μιλώντας για τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ, τόνισε πως η κυβέρνηση προβαίνει «σε υποχωρήσεις των υποχωρήσεων» και πως τις επιπτώσεις εκ νέου θα τις πληρώσουν οι χαμηλόμισθοι και χαμηλοσυνταξιούχοι.

Κατά τη συνέντευξη Τύπου στο Πολύκεντρο Νεολαίας ανέφερε μεταξύ άλλων πως η κυβέρνηση «διαπραγματεύεται στο στρατόπεδο του "εχθρού"» και πως δεν είναι επιχείρημα το ότι «αλλιώς τα περίμεναν και αλλιώς τα βρήκαν».

Η βουλευτής χαρακτήρισε το ΚΚΕ «καταφύγιο και φιλική κορφή για εργαζόμενους και συνταξιούχους που έχουν μπει στο στόχαστρο», την ώρα που η κρίση συνεχίζει την αειφόρο κερδοφορία των πλουτοκρατών.

Η κ. Λιάνα Κανέλλη θα συνεχίσει την περιοδεία και τις ομιλίες της σε Αρχάνες και Τυμπάκι, σήμερα και αύριο.

Συγκεκριμένα, στις 7:30 μ.μ. σήμερα θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην πλατεία Αρχανών με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ, ενώ αύριο Κυριακή 14 Ιουνίου, στις 8 μ.μ., θα βρεθεί στην πλατεία Τυμπακίου, όπου θα γίνει εκδήλωση με θέμα "Ο περιφερειακός χωροταξικός σχεδιασμός και η πρόταση του ΚΚΕ", όπου θα μιλήσει ο Μανώλης Συντυχάκης, μέλος της Ε.Π. Κρήτης του ΚΚΕ και βουλευτής Ηρακλείου.

Μαρία Μαυρομάτη

Σχόλια