default-image

Τελικές επαφές στον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Τελικές επαφές στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ρυθμούς γενικής συνέλευσης κινούνται άπαντες στον ΟΦΗ. Τη Δευτέρα στις 5 το απόγευμα στο κλειστό του ΒΑΚ έχει προγραμματιστεί το σπουδαίο ραντεβού, που θα κρίνει σε σημαντικό βαθμό το μέλλον του ηρακλειώτικου συλλόγου. Όλες οι μεριές, έτσι, κάνουν τις τελευταίες τους ενέργειες, προκειμένου να παρουσιαστούν έτοιμοι.

Ο Ερασιτέχνης, βέβαια, καλείται να πάρει τις αποφάσεις του και στο συγκεκριμένο πλαίσιο αντιπροσωπία του αποτελούμενη από τους κ. Δανδάλη, Σπυριδάκη και Αντωνακάκη είχε χθες το απόγευμα συνάντηση με την «ομάδα των 10». Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε συζήτηση μέσα σε πολύ καλό κλίμα, υπήρξαν διευκρινίσεις, που αφορούσαν στην πρόταση που έχει καταθέσει η συγκεκριμένη πλευρά, ενώ «θίχτηκαν» και ορισμένα θέματα νομικής φύσεως.

Ο Ερασιτέχνης, πάντως, στη διάρκεια της σημερινής ημέρας αναμένεται να καθίσει στο ίδιο τραπέζι και με την πλευρά του Μιχάλη Λελεδάκη (μέχρι χθες το απόγευμα δεν είχε φιξαριστεί ραντεβού), ώστε ν' αναλυθούν τα δεδομένα και αυτής της κίνησης. Στη συνέχεια, δηλαδή αύριο το πιθανότερο ή το αργότερο μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας, θα πραγματοποιηθεί Δ.Σ. του Ερασιτέχνη για να εξεταστούν όλες οι παράμετροι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News