Ειδήσεις

Το ΕΛΚ και η Ν.Δ. επενδύουν στη νέα γενιά

Στα κεντρικά γραφεία της ΟΝΝΕΔ την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση των στελεχών της ΟΝΝΕΔ με την ομάδα των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας.   

Ο επικεφαλής της ομάδας Μανώλης Κεφαλογιάννης και οι ευρωβουλευτές κ.κ. Μαρία Σπυράκη, Ελίζα Βόζεμπεργκ και κ. Γιώργος Κύρτσος ενημέρωσαν τους νέους της Ν.Δ. για τους ευρωπαϊκούς θεσμούς, την παρουσία και τις δράσεις των ευρωβουλευτών στους τομείς ευθύνης τους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τις πρωτοβουλίες που έχουν αναλάβει παρά το αρνητικό κλίμα που επικρατεί σήμερα στην Ευρώπη για τη χώρα μας.

Στην πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση που ακολούθησε τα στελέχη της ΟΝΝΕΔ, της ΔΑΠ και της ΜΑΚΙ - το πιο ζωντανό και μάχιμο κομμάτι της Ν.Δ. - με τις στοχευμένες ερωτήσεις τους ανέπτυξαν την ανησυχία τους και τον έντονο προβληματισμό τους για την πορεία της χώρας και εξέφρασαν την ανάγκη η Νέα Δημοκρατία να είναι πρωτοπόρα στις πολιτικές εξελίξεις και να εγγυηθεί όχι μόνο την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας αλλά και το αύριο της πατρίδας μας.

Σχόλια