Ειδήσεις

Πάμε παραλία με… ένα κλικ!

Το OriginalCrete.com και το CretanBeaches.com, δύο site κρητικών δημιουργών, αναμένεται να γίνουν από τους πιο σημαντικούς πομπούς πολλών και διαφορετικών υπηρεσιών της Μεγαλονήσου.

Τα δύο αυτά site, διαθέτουν τελευταίας λέξης σε τεχνολογία εφαρμογές καθοδήγησης στην ενδοχώρα της Κρήτης, με στόχο την προσπάθεια ανάδειξης της κρητικής φιλοξενίας, με επίκεντρο παραλίες, αξιοθέατα, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα, εστιατόρια, ταβέρνες, καφέ, μπαρ, κλαμπ, ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, σχολές κατάδυσης, αναρριχήσεις, εξορμήσεις και ο κατάλογος των διαφόρων επιχειρήσεων που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο νησί μπορεί να συνεχιστεί επ' άπειρον.

Η Κατερίνα Χασουράκη (OriginalCrete.Com) και ο Αλέξανδρος Ρωνιώτης (MyCreteGuide του CretanBeaches.Com), μίλησαν για τα πολυσήμαντα αυτά εργαλεία προώθησης του κρητικού τουρισμού στην εκπομπή "Κρήτη Σήμερα" της "ΚΡΗΤΗ TV", ενώ με τη βοήθεια της τεχνολογίας ταξιδέψαμε μέσα από αυτές, σε άγνωστες πτυχές του νησιού.

Τα στοιχεία δε, που μας παρέθεσαν από την προσέλκυση και τα Downloads των εφαρμογών εξέπληξαν το κοινό, αφού έχουν μαγέψει το σύνολο των τουριστών από Ευρωπαϊκές χώρες αλλά και από τη Αμερική.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή "Κρήτη Σήμερα":

Λευτέρης Κουμαντάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια