Ειδήσεις

Ημερίδες ανά την Κρήτη για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας

Τέσσερις ημερίδες, μία σε κάθε νομό της Κρήτης, που αφορούν στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, θα πραγματοποιηθούν από την ερχόμενη Δευτέρα έως και την Πέμπτη στο νησί.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο υλοποίησης της Δράσης 7 του Υποέργου 1 του Έργου "Ανάπτυξη Ολοκληρωμένου Συστήματος Ποιότητας και Πιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών των Μονάδων ΠΦΥ της 7ης Υ.ΠΕ", (ISO), προβλέπεται η διεξαγωγή τεσσάρων ημερίδων (μία ανά νομό της περιφέρειας Κρήτης), με θέμα την "Ανταλλαγή απόψεων για την ασφάλεια των πληροφοριών και δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων" του Υποέργου 1, όπως έχει λάβει χώρα μέχρι σήμερα.

Ο χώρος και ο χρόνος των ημερίδων ανά νομό έχουν ως εξής:

Ρέθυμνο: Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015, Hotel Aquila Porto Rethymno, Σικελιανού και Βενιζέλου 52Α, στο Conference Hall του ξενοδοχείου

Χανιά: Τρίτη 16 Ιουνίου 2015, Acali Hotel, Κισσάμου 55, αίθουσα "Ελπίδα"

Λασίθι: Τετάρτη 17 Ιουνίου, Hermes Hotel, Ακτή Κούνδουρου - Άγιος Νικόλαος, αίθουσα "ΗEΡΜΙΝΑ"

Ηράκλειο: Πέμπτη 18 Ιουνίου, Atlantis Aquila Hotel, Υγείας 2, αίθουσα "Πασιφάη ΙΙ"

Το πρόγραμμα των ημερίδων έχει ως εξής:

9:30-10:00: Προσέλευση - εγγραφές

10.00-13.00: Ομιλίες - παρουσιάσεις

13:00-13:30: Ερωτήσεις - συζήτηση

13:30-14:00: Μπουφές

Οι ημερίδες είναι ανοιχτές σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο επιθυμεί να συμμετέχει, ιδιαιτέρως όμως απευθύνονται στους διοικητές-αναπληρωτές διοικητές των Νοσοκομείων της 7ης Υ.ΠΕ, τους συντ/στές δ/ντές των Κέντρων Υγείας, τους υπεύθυνους Μονάδων ΠΕΔΥ, τους ανά μονάδα δ/ντές-προϊσταμένους, τους υπευθύνους Έργου και Ποιότητας με τους αναπληρωτές τους, καθώς και τους συντονιστές του έργου στις μονάδες, η παρουσία των οποίων κρίνεται αναγκαία και απαραίτητη.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος και των εισηγήσεων, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα παρέμβασης, τοποθέτησης και ερωτήσεων τους επί των θεμάτων.

Στις προγραμματισμένες ημερίδες θα παρουσιασθούν καλές πρακτικές Κέντρων Υγείας-Μονάδων Τεχνητού Νεφρού-Εργαστηρίων, Τμημάτων και Γραφείων των Νοσοκομείων της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, που έχουν άμεσες τις προϋποθέσεις ή έχουν ήδη πιστοποιηθεί κατά ISO.

Σχόλια