default-image

"Θερμό" τριήμερο για τον ΟΦΗ

Αθλητισμός
"Θερμό" τριήμερο για τον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρεις μέρες και σήμερα για τη γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ, πιθανότατα την τελευταία της τωρινής διαδρομής της, και το... θερμόμετρο ανεβαίνει. Το διάστημα που θα μεσολαβήσει μέχρι την ιστορική διαδικασία στο κλειστό του ΒΑΚ όλοι θα δουλεύουν στα... κόκκινα.

Την ώρα που το ενδεχόμενο να υπάρχει και τρίτη πρόταση (δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του ο Νίκος Μαχλάς), όλα περιστρέφονται προς στιγμή γύρω από την κίνηση των «10» και αυτή του Μιχάλη Λελεδάκη.

Το... μπαλάκι έχει έρθει για τα καλά πλέον στα χέρια του Ερασιτέχνη, με τον πρόεδρο Γιάννη Δανδάλη και τα υπόλοιπα στελέχη να είναι σε «ανοιχτή γραμμή».

Σήμερα αναμένονται διαδοχικές συζητήσεις, αφού η πλευρά του Ερασιτέχνη έχει ζητήσει συνάντηση με κάθε ενδιαφερόμενο ξεχωριστά. Έτσι, όλα θα τεθούν επί τάπητος τόσο με τον Μιχάλη Λελεδάκη, όσο και με την ομάδα των επιχειρηματιών. Ουσιαστικά θα συζητηθούν όλες οι λεπτομέρειες, νομικού περιεχόμενου και όχι μόνο, σχετικά με το πλαίσιο της συνεργασίας, όποια κι αν είναι η τελική επιλογή. Άλλωστε, ο Ερασιτέχνης είναι αυτός που θα έχει το βάρος για το ποδοσφαιρικό τμήμα, μετά την επιλογή της Γ' Εθνικής. Έτσι, πρέπει να είναι απολύτως ξεκάθαρο το τοπίο, όπως φυσικά και να κατοχυρωθούν κάποια δεδομένα για όλες τις πλευρές.

Μάλιστα, έχει γίνει σχετική πρόσκληση και στο δικηγόρο, Χάρη Γρηγορίου, που χειρίζεται νομικά την υπόθεση για την κίνηση των «10», ενώ για άλλα θέματα έχουν απευθυνθεί σ' αυτόν ΠΑΕ και Ερασιτέχνης.

Οι τελικές αυτές επαφές θεωρούνται καθοριστικές, αφού το γεγονός ότι είμαστε λίγα 24ωρα πριν τη γενική συνέλευση καταδεικνύει και τη σοβαρότητά τους.

Παράλληλα, το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη αναμένεται να συνεδριάσει μέσα στο σαββατοκύριακο, κι αφού προηγηθούν οι συναντήσεις, ώστε να αναλυθούν πλέον με την τελική τους μορφή όλα τα δεδομένα. Όποια κι αν είναι η κατάληξη, έχει ήδη τονιστεί ότι η υπογραφή ενός συμφωνητικού για τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα κάθε πλευράς θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Στους ανθρώπους του σωματείου, πριν την τελική απόφαση, θα φτάσει και το αναλυτικό πλάνο (περίπου 30 σελίδων) από την ομάδα των επιχειρηματιών. Αυτό επισήμανε χθες ο εκπρόσωπός τους, Δημήτρης Αποστολάκης, στην επικοινωνία με τη «Ν.Κ.», προσθέτοντας ότι περιλαμβάνει όλες τις λεπτομέρειες, οικονομικές, αθλητικές και ευρύτερα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News