Ειδήσεις

Πλήθος κόσμου και ο πρωθυπουργός στη συναυλία για την ΕΡΤ

Εορταστικό κλίμα επικρατεί στην Αγία Παρασκευή με την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, και στη συναυλία που ξεκίνησε νωρίς το βράδυ με την ακρόαση του εθνικού ύμνου, παρουσία και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίρπα.

Η συναυλία ξεκίνησε με την ακρόαση του εθνικού ύμνου ενώ οι συγκεντρωμένοι χειροκροτούσαν κατά την προβολή βίντεο με τα πρώτα λεπτά της εκπομπής του νέου προγράμματος.

Ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας, έκανε λόγο για γιορτή της δημοκρατίας τονίζοντας «θέλουμε μια δημόσια ΕΡΤ που να ανήκει σε όλο το λαό».

Στο Ραδιομέγαρο βρέθηκε και ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης, ο οποίος συνομίλησε με τη νέα διοίκηση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, ενώ το "παρών" στη συναυλία έδωσαν πολλοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Το πλήθος ξεκίνησε να συγκεντρώνεται το απόγευμα μπροστά από το Ραδιομέγαρο, ανταποκρινόμενο στην πρόσκληση της ΠΟΣΠΕΡΤ και οργανώσεων της Αριστεράς.

Χαιρετισμό απεύθυναν βουλευτές, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, του ΠΑΜΕ και συνδικαλιστές.

Ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης με τη σύζυγο του Δανάη Στράτου ανάμεσα στον κόσμο που είναι συγκεντρωμένος στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ, στην Αγία Παρασκευή.

Ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης, όπως αναφέρει το naftemporiki.gr, έκανε λόγο στην ομιλία του για την ανάγκη ενός δημοκρατικού νομοσχεδίου που πρέπει να κατατεθεί για την ΕΡΤ και για την πλήρη δημοκρατική της αποκατάσταση.

Σχόλια