Ειδήσεις

Σεμινάριο Video DSLR με τον Απ. Νικολαΐδη στο ΔιαRτηρητέο

Το σεμινάριο Video DSLR είναι ένα εντατικό τριήμερo (12 ώρες σύνολο), που απευθύνετε κυρίως σε όσους κατέχουν τις βασικές γνώσεις χειρισμού φωτογραφικής μηχανής (ακόμη και αναλογικής) ή κάμερας και τους ενδιαφέρει η χρήση των φωτογραφικών μηχανών DSLR για την δημιουργία βίντεο.

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο κινηματογραφιστής και σκηνοθέτης Απόστολος Νικολαΐδης. Δείγμα δουλειάς (Showreel) θα βρείτε εδώ.

Το σεμινάριο, θα αναπτύξει σε βάθος την χρήση των DSLR μηχανών για σκοπούς γυρίσματος και όχι φωτογραφίας. Θα γίνει εκτενείς ανάλυση των μηχανών, των τεχνικών γυρίσματος και των υπέρ και κατά της χρήσης DSLR.

Σκοπός είναι όταν ολοκληρωθεί το σεμινάριο οι συμμετέχοντες να γνωρίζουν πώς να χειριστούν μια DSLR μηχανή για να ολοκληρώσουνε ένα γύρισμα με επαγγελματισμό και πώς να διαχειριστούνε το υλικό τους. 

Στους συμμετέχοντες θα δωθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Το κόστος για την παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι 90 ευρώ + ΦΠΑ.

Ημερομηνίες & ώρες διεξαγωγής:

Παρασκευή 26 Ιουνίου, 17:00 - 21:00

Σάββατο 27 Ιουνίου, 11:00 - 15:00  

Κυριακή 28 Ιουνίου,  11:00 - 15:00

Τόπος διεξαγωγής:

Καλλιτεχνικός πολυχώρος Ηρακλείου ΔιαRτηρητέο

Χάνδακος 71, Ηράκλειο, Κρήτη

www.facebook.com/diaRtiriteo

diartiriteo@gmail.com

Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Δηλώσεις συμμετοχής: workshopdslr@gmail.com

Πληροφορίες:

2815 201555 (ΔιαRτηρητέο)

698 8821 040 (A. Νικολαΐδης)

*Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν φωτογραφική μηχανή με δυνατότητα λήψης βίντεο, κατά προτίμηση DSLR. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθέσιμος εξοπλισμός παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Σχόλια